Hotell i Bergamo

Starhotels Cristallo Palace

 
Starhotels Cristallo Palace är inte tillgänglig i dagsläget
Starhotels Cristallo Palace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bergamo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ska du inte vidare från Bergamo med nästa flyg, och har tid över, rekommenderar vi att du tar en tur runt i Bergamo - vi är övertygande om att du kommer att tycka om staden.

Bergamo består av två delar, Bassa (den lägre) och Alta (den högre). Starhotel Cristallo Palace är beläget i den lägre delen, Città Bassa. Den historiska stadsdelen med intressanta sevärdheter är belägen på toppen av backen och heter Città Alta. Città Bassa uppstod långt senare och det är här du hittar trendiga restauranger, lyxbutiker och breda avenyer. Många trappor och en liten kabinbana - Funicolare - förbinder de två stadsdelarna. I Città Alta kan du uppleva de historiska murarna och njuta av den fina utsikten över staden. Bergamo Bassa och Alta ligger både nära hotellet. Tågstationen Bergamo ligger cirka 1,5 km från Cristallo Palace.

Bra komfort utan krusiduller

Även om Cristallo Palace inte ser mycket ut från utsidan, råder här en mycket härlig atmosfär när du gå in genom dörren. Starhotel Cristallo Palace bjuder på alla de grundläggande tjänsterna, som du har behov av vid ett kortare uppehåll.

Du hittar en del bra restauranger i omedelbar närhet av hotellet. Det är dock inte nödvändigt att gå ut, då hotellets egen restaurang, La Perosa, serverar traditionella, lokala och internationella rätter. Frukostbuffén bjuder på ett utmärkt urval av olika produkter. Ska du med ett tidigt flyg på morgonen, kan du ge receptionen besked om detta, så ser de till att du får med dig en enklare frukost på vägen.

Läs mer om Starhotels Cristallo Palace

Är du på affärsresa, och önskar att hålla ditt möte i en mer informell och avslappnad atmosfär, istället för i ett konferensrum, kan du välja att hålla det på Perry's bar, som serverar allt från espresso på morgonen till cocktails på kvällen. Här kan du också få lättare snacks hela dagen. Hotellet har wifi överallt. Kommer du inte i bil, finns en shuttlebuss till och från flygplatsen, mot en avgift.

Bekväma och rymliga rum

Starhotel Cristallo Palace erbjuder 90 rum i tre olika kategorier. Rummen har antingen dubbelsäng eller separata sängar, och alla rum har wifi, satellit-TV, minibar, kassaskåp och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Starhotels Cristallo Palace

Dölj texten
 
 
search map