Omdömen från Hotel San Giorgio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel San Giorgio

Läs personliga omdömen av Hotel San Giorgio som ligger i Lombardiet. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel San Giorgio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Mycket prisvärt

Ligger centralt,nära gamla stan , trevlig och hjälpsam personal.

Hotel San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel San Giorgio
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bra övernattning nära flygplatsen

Vi bodde en natt på detta hotell då vi landade sent på Bergamos flygplats. Hotellet var helt okej och bemötandet var vänligt. Frukosten var enkel men vi blev mätta. Hotellrummet var svalt och fräscht.

Hotel San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel San Giorgio
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel San Giorgio

Hotel San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel San Giorgio
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel San Giorgio

Hotellet är fint till priset. Läget är bra med gåavstånd till bymitten och endast 20 min bilkörsel till flygplatsen.
Fint och rent med en trevlig personal.

Hotel San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel San Giorgio
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Hotel San Giorgio mycket prisvärt

Vi var på F1 tävlingar på Monza och bodde två nätter på Hotel San Giorgio. Ett mycket prisvärt hotell. Tillmötesgående personal samt rena och trevliga rum.

Hotel San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel San Giorgio
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Erika och vänner från Floda i Sverige bodde på Hotel San Giorgio i Bergamo från den 13. till den 14. september 2012.

Kontakten med er resebyrå In-italia kan bara betygsättas med stort A. Ni har varit till stor hjälp i olika frågor och alltid varit tillmötesgående. De hotell vi valde har stått upp till våra förväntningar. Vårt lilla sällskap om 7 personer är alla väldigt nöjda med vårt val. Stort tack till er.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 7 Vuxna
Namn
Lena och vänner från Uppsala i Sverige bodde på Hotel San Giorgio i Bergamo från den 22. till den 23. juni 2012. Sedan fortsatte turen till Residence Villa Maria i Desenzano.

Vi är mycket nöjda med vår resa och boendet. Hotel San Giorgio i Bergamo, ett enkelt trevligt hotell, perfekt att bo där första natten i Italien nära från flygplatsen, vi hann även med att se mycket av Bergamo. Uppskattade att det gick att boka direkt genom dig då vi ville bo på flera ställen fick bra tips, råd och ett mycket trevligt bemötande. Hälsningar från fyra stycken mycket nöjda kunder.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet
Per-åke med familj från Ulricehamn i Sverige bodde på Hotel San Giorgio i Bergamo från den 14. till den 15. juli 2011. Sedan fortsatte turen till Residence Relais du Lac i Desenzano del Garda.

Vi hade en riktigt bra semester i Italien. Vi ville lämna bilen hemma denna gång och beslöt oss för att flyga till Italien. Vi landade i Bergamo på kvällen och checkade in på Hotel San Giorgio. Hotellet har ingen luftkonditionering och rummet var därför väldigt varmt, det var även störande trafik utanför. Personalen var dock väldigt trevlig och hjälpsam, och frukosten på taket var bra. Reste vidare dagen efter med tåg till Desenzano, det fungerar alldeles utmärkt med tåg och buss i Italien.

Residence Relais du Lac är ett väldigt fint och fräscht hotell med trevlig personal. Vi har inget att anmärka på detta hotell. Närheten till stormarknad för mat (c:a 200m) var ett plus. Vi bodde sista natten på Hotel San Giorgio, fick samma rum som förra gången, frågade om det fanns ett annat rum men fick svaret att det bara finns ett rum med fyra bäddar. Bokningen, bekräftelser samt påminnelser för betalning har fungerat utmärkt, och vi kommer att kontakta Er igen då vi åker till Italien nästa gång.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Stazione

Paratico, Lombardiet

Ambra Hotel Iseo

Iseo, Lombardiet

Antica Dimora Mantova Hotel

Mantova, Lombardiet

Rekommendationer till dig

B&B Entro le Mura

Bergamo, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

search map