Hotell i Bergamo

Hotel San Giorgio

Frukostlokalen ligger på takterrassen Utsikt över Bergamos gamla stadsdel från Hotel Sa Giorgios takterrass
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet har alltså den fordelen att ligga i stadsdelen Bergamo Bassa där man finner ett rikt handels och restaurangsliv samt linbanan upp till den gamla stadsdelen Bergamo Alta. De två närmaste restauranger ligger inom ca. 150 meter.

Gratis parkering och gångavstånd till tågstationen

Utöver gångavstånd till stationen finner man även gratis parkering. När man kommer in i entrèn, hälsas man välkommen av en elegant reception med antika och inbjudande möbler samt en liten bar. Stora delar av hotellet är moderniserat och det senaste av moderniteter är hissen som går ända upp till takterrassen, där man finner fukostlokalen (serveras som buffè) och en fin utsikt över Bergamos gamla stadsdel. Det är inte möjligt att sitta utomhus och äta, men sidorna på tältduken öppnas under sommaren, så man har fri utsikt till staden tak från frukostbordet. Man ska förvänta sig att kunna höra trafiken då man befinner sig mitt i en stad.

Läs mer om Hotel San Giorgio

Rummen

De ca. 30 rummen är fördelade på enkel-, dubbel- (de flesta), trippel- och fyrbäddsrum och ligger på första till tredje våningen. De har alla TV (med italienska kanaler), litet kylskåp, gratis wi-fi, fläkt samt badrum med toalett och dusch. Två av rummen (ett dubbelrum och ett fyrbäddsrum) ligger sida vid sida med en dörr emellan, vilket gör det till en god lösning för stora familjer. Observera dock att lokaltågen kör i närheten av hotellet men det kör aldrig under natten och fönstren är dubbelglasade. Det finns endast ett dubbelrum men familjer på fyra personer kan få två dubbelrum bredvid varnadra för samma pris som fyrbäddsrummet om det skulle vara upptaget.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Stazione

Paratico, Lombardiet

Ambra Hotel Iseo

Iseo, Lombardiet

Antica Dimora Mantova Hotel

Mantova, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Hotel Stazione

Paratico, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map