Hotell i Bergamo

Hotel San Giorgio

Frukostlokalen ligger på takterrassen Utsikt över Bergamos gamla stadsdel från Hotel Sa Giorgios takterrass
 
Hotel San Giorgio är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Giorgio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bergamo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet har alltså den fordelen att ligga i stadsdelen Bergamo Bassa där man finner ett rikt handels och restaurangsliv samt linbanan upp till den gamla stadsdelen Bergamo Alta. De två närmaste restauranger ligger inom ca. 150 meter.

Gratis parkering och gångavstånd till tågstationen

Utöver gångavstånd till stationen finner man även gratis parkering. När man kommer in i entrèn, hälsas man välkommen av en elegant reception med antika och inbjudande möbler samt en liten bar. Stora delar av hotellet är moderniserat och det senaste av moderniteter är hissen som går ända upp till takterrassen, där man finner fukostlokalen (serveras som buffè) och en fin utsikt över Bergamos gamla stadsdel. Det är inte möjligt att sitta utomhus och äta, men sidorna på tältduken öppnas under sommaren, så man har fri utsikt till staden tak från frukostbordet. Man ska förvänta sig att kunna höra trafiken då man befinner sig mitt i en stad.

Läs mer om Hotel San Giorgio

Rummen

De ca. 30 rummen är fördelade på enkel-, dubbel- (de flesta), trippel- och fyrbäddsrum och ligger på första till tredje våningen. De har alla TV (med italienska kanaler), litet kylskåp, gratis wi-fi, fläkt samt badrum med toalett och dusch. Två av rummen (ett dubbelrum och ett fyrbäddsrum) ligger sida vid sida med en dörr emellan, vilket gör det till en god lösning för stora familjer. Observera dock att lokaltågen kör i närheten av hotellet men det kör aldrig under natten och fönstren är dubbelglasade. Det finns endast ett dubbelrum men familjer på fyra personer kan få två dubbelrum bredvid varnadra för samma pris som fyrbäddsrummet om det skulle vara upptaget.

Dölj texten
 
 
search map