Omdömen från Hotel Arli

 
Hotel Arli är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Arli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bergamo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Arli

Läs personliga omdömen av Hotel Arli som ligger i Lombardiet. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Arli. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Inger och Bengt från Stora Mellösa i Sverige bodde på Hotel Arli i Bergamo från den 17. till den 19. september 2009.

Hej!
Vår resa i Italien var underbar. Vi är mycket nöjda med både hotell och orter, framför allt vår vistelse i Monterosso var som en dröm.
När vi steg av tåget vid stationen och såg det glittrande turkosa vattnet trodde vi att vi kommit till paradiset.
Vandringarna mellan de de fem små byarna var också mycket trevliga. Hotellet var bra .
Bättre frukost än på många andra ställen runt medelhavet, och trevligt bemötande från personalen.
Hotellet i Bergamo var också mycket bra , sköna sängar och mycket bra mat.
Vi fick en fantastisk italiensk buffe första kvällen, det var nog runt tjugo olika små rätter att smaka på, en otrolig smakupplevelse.
Montorosso åker vi gärna tillbaka till, där var underbart vackert.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Tove med vänner från Iggesund i Sverige bodde på Hotel Arli i Bergamo från den 3. till den 6. september 2009.

Vi har haft en underbar resa! Hotellet var väldigt bra, trevlig personal och bra sängar. Låg perfekt med gångavstånd till tåg, bussar och annat. Bergamo var mycket charmigt. Sen gjorde vi två heldags utflykter, till Milano och Gardasjön (Desenzano o Sirmnione).

Vi vill verkligen tacka för hjälpen med boendet. Allt har fungerat toppen. En liiiten kommentar bara. Vi var inbokade på dubbelsängar allihop och det innebar även dubbelsängstäcke, så när ni bokar för vänner (inte par) så beställt enkelsängar. Nu löste hotellet det snabbt, men det var lite diskutioner först. Som sagt, det var ett litet problem som löste sig snabbt, men för att underlätta för framtida bokningar..... Den totala upplevelsen har varit toppen.

Synd att ni bara bokar i Italien, för vi försöker åka till olika länder varje år... :-)

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 12 Vuxna
Namn
Elisabet med sällskap från Ytterby i Sverige bodde på Hotel Arli i Bergamo från den 22. till den 23. juli 2009.

Hej! Först vill jag tacka er för snabb service, fastän vi var sent ute var ni väldigt snabba och hjälpte oss med både förslag och bokningar av boende runtom i Toscana. Vår vistelse i Godenzo överträffade alla förväntningar. Familjen var verkligen jättetrevlig och serviceinriktade. De hade renoverat gården så fint med känsla och smak. Vi åt middag där 2 kvällar. Första kvällen fick vi 3 rätters jättegott med pasta, vildsvin och grillat. Kvällen därpå bjöd familjen alla gästerna på pizzakväll. Mor i huset kavlade pizzor, vi fick själva välja vad vi ville ha för "pålägg" och sedan bakades det pizzor i vedeldad ugn. Jättegott. Dessutom fick vi både vin och limoncello, kaffe, te och när vi skulle betala så kostade första middagen € 20.00 per person inklusive vin och pizzakvällen var "on the house". Vi har nog aldrig upplevt sådan gästfrihet. Det ligger lite "off" men man kan ta tåget från Dicomano in till Florens om man vill slippa köra bilen in till storstaden. Nästa stopp i Pomarance var tyvärr inte lika mysigt. Rummen var jättefina men hela stället kändes tråkigare och stelare än Godenze. Vi möttes av förbudsskyltar på tyska och låst dörr. Vi kom strax före 16.00 för att checka in men där var låst. Vi fick vänta till 17.00 när affären öppnade då blev i väl mottagna. Sista morgonen när vi skulle där ifrån var de snabba att berätta att vi måste vara ur rummet redan kl 9.00. Jag kommenterade att det var ganska tidigt att lämna rummet och fick till svar att det står ju i pappren. Visst sa jag men det stod att vi kunde checka in kl 16.00 och då var det låst. Då blev värdparet så sura att de vände ryggen åt oss och vägrade prata med oss mer. Väldigt konstig attityd tycker jag. Vill inte rekommendera detta ställe. I San Gimignano var ännu ett jättetrevligt ställe. Vi blev bjudna på vinprovning och de var väldigt serviceminded. Där fanns en restaurang på gångavstånd. Vi fick tips på morgonen om utflykter och vi fick mycket bra tips om San Gimignano. Väldigt bra och trevligt ställe! I Castiglioncello fick vi ett rum högst upp i hotellet med fantastisk utsikt. Rummet var väl "sådär" men utsikten var fantastisk. Vi åt en riktigt god lunch på hotellets restaurang. Tåget gick precis utanför hotellet och det lät ganska mycket om man är känslig för ljud. Hotellet var dyrt men utsikten nästan värt det.... Sent på kvällen kom vi med tåget till Bergamo. Hotellet Arli låg nära stationen och var väldigt fräscht och trevligt. Vi är väldigt nöjda med såväl hotellet,servicen som läget. Bussen till flygplatsen stannade dessutom precis runt hörnet från Hotellet vilket gjorde hemresan så mycket lättare. Sammanfattningsvis var vi nöjda med allt utom möjligen attityden hos ägarna i Pomarance. Om jag hinner så skall jag skriva en reseberättelse och skicka in lite bilder. Tack för all hjälp vi fått från er, vi kommer tillbaka!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Tommy med sällskap från KARLSTAD i Sverige bodde på Hotel Arli i Bergamo från den 18. till den 20. juli 2009.

Hej! Resan var jättebra!
Vi startade våran resa 8/7 i Rom några dagar. Hyrde sedan bil för att åka vidare till Pescara och sedan vidare till Ancona, Perugia, Siena, norra Toscana för att till sist hamna två dagar i Bergamo 18-20/7. Den gamla staden "Upptown" var helt fantastisk. Tyckte att staden skiljde sig mot andra ställen i Italien som vi varit i, det var ett mycke lugnare tempo. Boendet var perfekt (Arli hotel) låg centralt till allt. Den lokala befolknigen och utbudet på butiker och matställen var perfekt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Bo och sällskap från Trollhättan i Sverige bodde på Hotel Arli i Bergamo från den 15. till den 18. juli 2008.

Allting fungerade perfekt, boendet var till belåtenhet, vi kommer med all säkerhet återkomma till er för att få hjälp med boende. Är intresserade av att hyra lägenhet eller liknande i Toscana, nästa resa bär förmodligen mot Siena med omnejd.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map