Omdömen från Holiday Inn Express Bergamo West

 
Holiday Inn Express Bergamo West är inte tillgänglig i dagsläget
Holiday Inn Express Bergamo West är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bergamo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Holiday Inn Express Bergamo West

Läs personliga omdömen av Holiday Inn Express Bergamo West som ligger i Lombardiet. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Holiday Inn Express Bergamo West. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Kristina med familj från Piteå i Sverige bodde på Holiday Inn Express Bergamo West i Bergamo från den 20. till den 21. juni 2011.

Vår resa till Italien har varit härlig! Vårt boende är vi också mycket nöjda med! Både Holiday Inn Express i Bergamo samt pensionat Moderna i Bonassola. Allt har fungerat mycket bra. Rent fräscht och väldigt trevligt! Vi kommer också att använda In Italia för att boka boende, nästa gång vi reser i Italien.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Anna-Karin med resesällskap från Frösön i Sverige bodde på Holiday Inn Express Bergamo West i Bergamo från den 18. till den 19. juni 2011. Sedan fortsatte turen till Residence Pratone i Garda.

Tack för det! Vi är verkligen nöjda med vår semester! Jag tycker att ni skött er exemplariskt med hjälpen och tipsen vi fått. Vi fick mycket bra hjälp med bokandet av boende i Bergamo när vi inte kunde checka in sent på lördagen på Pratone. Perfekt också att vi kunde dra bort en natt från Pratone. Gick bra att hitta till båda ställena. Körde lite fel i Bergamo. Svängde av för tidigt i en rondell-men det blev ju en extra liten tur med karta genom nattmörkret. Blev väldigt glada när vi såg skylten Holiday-in Express. Allt har fungerat klockrent! Fick bra bemötande på Europlan-han som var där pratade mycket lite engelska men med knagglig tyska förstod vi varann riktigt bra.

Pratone passade oss utmärkt! Rent och fräscht. Vi hade mentalt förberett oss på 1 kastrull och en kniv. Men köket var riktigt välutrustat med flera kastruller, stekpanna. 4 plattor på spisen. Kockade flera gourmetmiddagar. Uteplatsen var perfekt. Skugga hela dagen av 2 härliga olivträd. Väldigt varmt när vi var där. Ca 35 grader flera dagar. Poolområdet var var fint och lugnt. Läget på Pratone måste vara ett av de bästa i Garda. Tog oss ca 5 minuter ned (genom privata gången) till bästa stranden i Garda. Ca 24-25 grader i vattnet. Knappt 1 km in till Garda.Trodde att det skulle vara sorl från trafiken men det var tyst och lugnt.

Kommer att anlita er fler gånger om vi ska till Italien och kommer också att varmt rekommendera er. Kändes som man verkligen blev omhändertagen! Och vilket ställe-hur fint som helst i Garda och omgivningarna!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map