Hotell i Bergamo

Holiday Inn Express Bergamo West

 
Holiday Inn Express Bergamo West är inte tillgänglig i dagsläget
Holiday Inn Express Bergamo West är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bergamo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Holiday Inn Express Bergamo West är en bekväm lösning ifall man har behov för en enkel övernattning utan allt för mycket besvär. Kanske ankommer man sent till Bergamos flygplats Orio al Serio eller kommer körande på sträckan mellan Milano och Venedig och har behov för ett mellanklasshotell med rena och fina rum. Härifrån är det ca. 7 km till centrala Bergamo och ca. 10 km till flygplatsen.

Detta moderna hotell har sin styrka i de många faciliteterna: det finns dygnet runt öppen reception, gratis internet-point med dagens tidningar, frukostmatsal med buffé och gratis parkering. Dessutom arrangeras det transfers till centrala Bergamo samt flygplatsen. Samtidigt finns det en restaurang på gångavstånd. Man ska ha klart för sig att detta är ett rent och praktiskt hotell med många faciliteter och inte ett charmigt familjehotell med romantik och intimitet.

Läs mer om Holiday Inn Express Bergamo West

Vid sidan av hotellet finner man en inomhus golfbana och en inomhus-pool med fitnesscenter och wellness-center som hotellet har ett avtal med och som kan användas mot tillägg. Husdjur är välkomna på hotellet.

Rummen:
- De 98 rummen ligger på 3 våningar och är alla inredda som standardrum (antingen med dubbelsäng eller två enkelsängar) med aircondition, 26" flatscreen TV med satelitkanaler, vattenkokare för kaffe/te, telefon, wi-fi samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Flera rum har möjlighet för en eller två extra sängar i en bäddsoffa och det ska nämnas att barn under 18 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna. Dessutom är flera rum förbundna med en dörr som en god lösning för familjer som behöver två rum.

Dölj texten
 
 
search map