Hotell i Bergamo

Bombyx B&B

Innomhus poolen Kök till gästernas förfogande Gemensamt uppehållsrum Rummet Panoramicas terrass Rummet Panoramica Rummet Panoramica
 
Bombyx B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Bombyx B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bergamo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I utkanten av den vackra Medeltidsstaden Bergamo ligger detta oemotståndliga bed and breakfast i en nyrenoverad villa från 1600-talet i bostadsområdet Boccaleone. Utifrån så märks det inte, men när man går genom porten, så möts man av en fint anlagd trädgård, avskärmad från omgivningarna och grannarna. Här finns två rum med egen ingång och egen terrass i en stil, som de flesta skulle kalla smakfull.

På gångavstånd från Bombyx B&B finns två restauranger, en tidningskiosk och busshållplatser både till flygplatsen, tågstation och den gamla stadsdelen. Avståndet till flygplatsen är ca. 3 km, tågstationen ca. ½ km och Bergamo Alto (den gamla stadsdelen) ca. 4 km (det finns möjlighet att hyra cyklar).

Läs mer om Bombyx B&B

I den ena delen bor värdsfamiljen, medans den andra är till för gäster. Egen ingång är mest för att säkra, att man inte blir störd. De två rummen ligger på tredje våningen och har kök (som är fullt utrustad med skandinavisk kaffekokare, här serveras frukosten) och ett stort gemensamt uppehållsrum, bokar man båda rummen (max 5 personer) så får man tillgång till en stor trerumslägenhet med kök och två terrasser. Det finns även gratis internet (både i de två rummen samt i det gemensamma rum) och ett tvätt/torkrum med möjlighet för att tvätta kläder dock för hand.

Även om det endast är två rum på stället så finns det många gemensamma faciliteter, köket och dessutom en inomhus pool i källaren (efter avtal med värdarna som även de använder sig av poolen), omklädningsrum och toalett i förbindelse med poolen, biljardrum och andra utomhus aktiviteter som t.ex. bordtennis och boordsfotboll. Det finns ett underjordiskt garage för gäster som kommer med bil. Husdjur är välkomna.

Rummet Romantica:
- Fint inrett dubbelrum med flatscreen-TV med satellitkanaler, aircondition, safety-box samt badrum med toalett, två handfat, dusch och jacuzzi. Detta rum har dessutom en privat terrass som ligger mycket ostört.
Rummet Panoramica:
- Fint inrett dubbelrum med flatscreen-TV med satellitkanaler, aircondition, safety-box, möjlighet för extra säng samt badrum med toalett, två handfat, dusch. Detta rum har dessutom privat terrass med utsikt över trädgården.

Dölj texten
 
 
search map