Hotell i Bergamo

B&B Hotel Bergamo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du inte har bråttom att komma till flygplatsen för att nå nästa flyg, och du har lite tid över, rekommenderar vi att du tar en promenad i Bergamo. Det är en riktigt trevlig stad, som är delad i två delar - den nyare delen Bassa ("lägre" delen) och den gamla medeltidsstaden Alta ("högre" delen), vilka förbinds med en liten kabelbana (funicolare).

B&B Hotel Bergamo ligger i den nedre delen av Bergamo, Città Bassa. Söker du hippa butiker och trendiga restauranger, är det i denna stadsdelen du hittar detta. Är du mer intresserad av historia och en riktig medeltidsstad, med utsikt över Città Bassa om det omkringliggande landskapet, så är det Città Alta du ska besöka. Det historiska centret Città Alta har många intressanta attraktioner och ligger på toppen av backen, ca 2 km från hotellet. De två stadsdelarna förbinds med trappor, men också med kabelbanan, Funicolare, och så kan du naturligtvis köra ditupp i bil - men observera att det är svårt att hitta en parkeringsplats. Det är lätt att ta sig runt i Bergamo, där det mesta ligger inom rimligt promenadavstånd. Tågstationen ligger cirka 700 meter från B&B Hotel Bergamo.

Läs mer om B&B Hotel Bergamo

Komfort till ett bra pris

B&B Hotel Bergamo bjuder på behaglig komfort till ett bra pris, och hos In-Italia vill vi beteckna det som funktionellt. Söker du ett enkelt ställe att bo på för en natt eller två är B&B Hotel Bergamo ett riktigt bra val. Receptionen är öppen under dagstimmarna, och servicen på hotellet är begränsad. Frukosten består av ett bra urval av olika produkter. Det finns ingen bar på hotellet, men det finns möjlighet att köpa drycker från en automat, som du sedan kan njuta av i det lilla loungeområdet, eller på ditt rim. Det är enkelt att hitta restauranger i närområdet, där du kan njuta av den italienska gastronomin.

B&B Hotel Bergamo erbjuder gratis wifi på hela hotellet, och det finns möjlighet för parkering vid hotellet, liksom att det finns en shuttlebuss till flugplatsen - båda mot betalning.

Rum i modern stil

B&B Hotel Bergamo har totalt 89 rum som är fint och enkelt inredda. Alla rum har sat-TV, aircondition, kassaskåp, ett mindre skrivbord och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på B&B Hotel Bergamo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map