Hotell i Bergamo

B&B Entro le Mura

Fridfull trädgård mitt i Bergamos historiska stadsdel
 
B&B Entro le Mura är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Entro le Mura är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bergamo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Varför ska det alltid vara så svårt att finna ett litet mysigt B&B i de gamla stadskärnorna? Det är inte längre fallet i Bergamo: B&B Entro le Mura ligger som namnet avslöjar på italienska innanför Bergamos stadsmur uppe i den gamla stadsdelen Bergamo Alta.

Det upplagda valet

B&B Entro le Mura är det upplagda valet ifall man önskar få ett djupare intryck till Bergamo. På innergården finner man en gammal brunn, bordtennis och solstolar. I den gamla medeltidsgården sidan om brunnen serveras frukosten under sommarmånaderna och eller i uppehållsrummet med öppenspis på andra våningen. I det trevliga uppehållsrummet kan gästerna dessutom fritt använda sig av kylskåp, microvågsugn, brödrost, vattenkokare och internet-point (stationär dator). För de sportiga gästerna finns det två cyklar till gratis förfogande (först till kvarn ...).

Läs mer om B&B Entro le Mura

Sju trevliga rum

- De sju trevliga och ljusa rummen ligger på första och andra våningen. På första våningen finns ett dubbelrum, ett trippelrum och en suite för 4 personer som består av två sovrum och ett privat uppehållsrum. På andra våningen finns det tre dubbelrum och ett trippelrum. De är alla lite olika inredda och har alla utgång till uppehållsrummet med öppen spis som fungerar som gemensamt rum. Rummen har LCD-TV, parketgolv, gratis wi-fi och badrum med toalett, hårtork och dusch. Det finns inte aircondition på rummen vilket det heller inte är behov för i en så gammal byggnad med tjocka väggar. Ett av rummen har möjlighet för en extra säng. Rummen säljes även som enkelrum till ett något lägre pris.

Till och från dem gamla stadsdelen

- B&B Entro le Mura ligger ca. 250 meter från den kabelbana som förbinder den gamla stadsdelen Bergamo Alta med den nyare stadsdelen Bergamo Bassa. Ifall man ankommer i bil får man vid ankomst ett parkeringskort så man kan parkera gratis på offentlig gata i närområdet.

Dölj texten
 
 
search map