Hotell i Bellano vid Comosjön

Hotel Meridiana

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Meridiana ligger på rätt sida av kustvägen och bjuder på sköna uteområde med fin utsikt. Vad mer kan du önska dig?

Du kan gå till Bellano

Med endast ca. 300 meter till det lilla centrum av Bellano (via trottoar), restaurang på hotellet och massor av sjöutsikt vill Hotel Meridiana uppfylla de flestas önskemål till en trevlig semester vid Comosjön eller ett pitstop under vägen (de accepterar vistelse på endast 1 natt). Hotellet ligger i en sväng strax utanför Bellano - det är en brant infart till hotellet kostnadsfria parkeringsplats (kan inte förbokas). Från hotellet är det ca. 10 minuters promenad upp till tågstationen varifrån man har direkt förbindelse till Milano - och på samma avstånd finner man färjeläget varifrån det avgår båtar till Varenna, Bellagio, Menaggio och Gravedona. Hotellet erbjuder gratis upphämtning vid stationen vid ankomst med tåg eller buss. Vid ankomsten till hotellet tar ibland bl.a. ägarens snälla labrador nyfiket emot gästerna.

Liten privat sjöstrand

Hotellet har några sköna utomhusområde. Helt ut till sjön har de en skön liten trädgård med frodig Medelhavsflora, en plan med solstolar och en liten privat sjöstrand med småsten varifrån man kan bada. Invändigt finner man i inbjudande historiska omgivningar en reception, en bar, salonger med antik och hemtrevlig inredning, hiss, internetpoint och wi-fi (i gemensamma utrymme).

Restaurang ute och inne

Hotellets restaurang är öppen från mars till november - och öppen för både lunch och middag (dock stängd på tisdagar och onsdagar, och endast öppen för lunch på helgen). Här kan man sitta antingen inomhus eller utomhus och njuta av Comosjöns vackra landskap. Frukosten serveras utomhus (som buffé) när vädret tillåter det.

Rummen på Hotel Meridiana

Dubbelrum Piccola med sjöutsikt och balkong (inkl. frukost)

De 6 Piccola-rummen har alla balkong och sjöutsikt. Balkongerna varierar mycket i storlek men man kan som minimum fint sitta två personer där. Rummen som är små är utrustade med ett litet kylskåp, aircondition, lcd-TV (med italienska kanaler), förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork. Det finns inte plats för extra säng i dessa rum.

Dubbelrum med balkong och sjöutsikt (inkl. frukost)

Dessa rum har balkong och sjöutsikt. Rummen är större än Piccola-rummen och är utrustat med ett litet kylskåp, aircondition, lcd-TV (med italienska kanaler), förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork. Det finns plats för en extra säng i detta rum.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel Eremo Gaudio

Varenna, Lombardiet

Hotel Regina

Gravedona, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Rekommendationer till dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

search map