Hotell i Bellano vid Comosjön

B&B La Respuchina

Pris från per pers.
Gemensam kokvrå till de två rummen Rum Dafne med terrass Rum Dafne med loft och jacuzzi Rum Dafne med loft och jacuzzi Rum Manteia med balkong Rum Manteia med hörnbadkar
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

B&B La Respuchina har två charmiga rum med uteplats och sjöutsikt. Och med det lilla gemensamma köket kan en eller två familjer på upp till 7 personer faktiskt ha en egen lägenhet med frukost serverad på egen terrass. Som lustig bonus-information kan vi nämna att Respuchina betyder igelkott på lokal dialekt. Den mysiga byn Bellano med matställen och inköpsmöjligheter ligger ca 2 km bort.

Endast 2 km från Bellano

Detta gula hus ligger i det lilla samhället Oro, ovanför Bellano som det är 2 km ner till. Byns namn, Oro (guld) hänvisar till det soliga läget - och i kombination med att det ligger en bit upp på berget så har man från detta B&B goda utsikter att njuta av vackra färgsymfonier när solen går ner. Nere vid sjökanten ligger den lilla sjöstranden Spiaggetta d'Oro, som kan nås till fots. Stället har dessutom två mountainbikes till förfogande.

Läs mer om B&B La Respuchina

Frukost i trädgården eller på egna balkongen

Gästerna på stället har också tillgång till en vacker trädgård som delas med värdfamiljen, som har tre barn. Här finns en liten lekplats, och det kan dukas upp till frukost i trädgården vid fint väder - alternativt kan man äta frukost på den egna balkongen/terrassen eller i en liten frukostmatsal inomhus de kalla månaderna. Frukosten består av kaffe/te, juice, bröd, croissant, marmelad och yoghurt - och om man dessutom önskar salami, ost, ägg och frukt så betalar man en mindre avgift. Frukosten består i hög grad av produkter från närområdet och ställets drivs i höggrad med fokus på miljön. Parkeringsmöjligheterna på stället är ganska bra - det finns gratis offentlig parkeringsplats framför huset (ca 12 platser) och som regel plats till alla, men det finns dock ingen garanti att man hittar en ledig plats. Huset ligger i en återvändsgränd, som av naturliga skäl är mycket lite trafikerad.

God lösning till resesällskap på upp till 7 personer

De två rummen ligger på tredje våningen och vetter ut mot sjön. De har ett litet gemensamt kök, vilket betyder att om man bokar båda rummen (totalt max 7 personer) så har man faktiskt en lägenhet med två sovrum, två badrum, en balkong, en terrass och en kokvrå.

Rummen på B&B La Respuchina

Rum Manteia med balkong och sjöutsikt

Detta rum har himmelssäng, sat-TV, wi-fi (gratis) och privat badrum i korridoren med toalett, hårtork och hörnbadkar. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng i detta rum. Det finns inte aircondition, och det sägs inte finnas behov för det eftersom B&B ligger högt upp. Från detta rum är det sjöutsikt och tillgång till balkong med sjöutsikt, där eventuella gäster i Dafne passerar. I och med att Manteias privata badrum ligger i korridoren och rummet inte har privat terrass men en privat genomgångsbalkong, så kostar det lite mindre än Dafne.

Rum Dafne med terrass och sjöutsikt

Detta rum har en fin antik dubbelsäng och en trappa som leder upp till ett loft där det finns en jacuzzi. Det finns även lcd sat-TV, wi-fi (gratis) och privat badrum på rummet med toalett och hårtork. Det finns möjlighet att sätta in två extrasängar i detta rum - i så fall sätts det en säng där nere och en uppe på loftet. Det finns inte aircondition, och det sägs inte finnas behov för det eftersom B&B ligger högt upp. Från detta rum har man utgång till en privat terrass med sjöutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Ca' del Lago

Gravedona, Lombardiet

Hotel Asnigo

Cernobbio, Lombardiet

Camin Hotel Colmegna

Colmegna, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Hotel Eremo Gaudio

Varenna, Lombardiet

Hotel Asnigo

Cernobbio, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

search map