Hotell i Bellano vid Comosjön

B&B La Respuchina

Gemensam kokvrå till de två rummen Rum Dafne med terrass Rum Dafne med loft och jacuzzi Rum Dafne med loft och jacuzzi Rum Manteia med balkong Rum Manteia med hörnbadkar
 
B&B La Respuchina är inte tillgänglig i dagsläget
B&B La Respuchina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bellano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

B&B La Respuchina har två charmiga rum med uteplats och sjöutsikt. Och med det lilla gemensamma köket kan en eller två familjer på upp till 7 personer faktiskt ha en egen lägenhet med frukost serverad på egen terrass. Som lustig bonus-information kan vi nämna att Respuchina betyder igelkott på lokal dialekt. Den mysiga byn Bellano med matställen och inköpsmöjligheter ligger ca 2 km bort.

Endast 2 km från Bellano

Detta gula hus ligger i det lilla samhället Oro, ovanför Bellano som det är 2 km ner till. Byns namn, Oro (guld) hänvisar till det soliga läget - och i kombination med att det ligger en bit upp på berget så har man från detta B&B goda utsikter att njuta av vackra färgsymfonier när solen går ner. Nere vid sjökanten ligger den lilla sjöstranden Spiaggetta d'Oro, som kan nås till fots. Stället har dessutom två mountainbikes till förfogande.

Läs mer om B&B La Respuchina

Frukost i trädgården eller på egna balkongen

Gästerna på stället har också tillgång till en vacker trädgård som delas med värdfamiljen, som har tre barn. Här finns en liten lekplats, och det kan dukas upp till frukost i trädgården vid fint väder - alternativt kan man äta frukost på den egna balkongen/terrassen eller i en liten frukostmatsal inomhus de kalla månaderna. Frukosten består av kaffe/te, juice, bröd, croissant, marmelad och yoghurt - och om man dessutom önskar salami, ost, ägg och frukt så betalar man en mindre avgift. Frukosten består i hög grad av produkter från närområdet och ställets drivs i höggrad med fokus på miljön. Parkeringsmöjligheterna på stället är ganska bra - det finns gratis offentlig parkeringsplats framför huset (ca 12 platser) och som regel plats till alla, men det finns dock ingen garanti att man hittar en ledig plats. Huset ligger i en återvändsgränd, som av naturliga skäl är mycket lite trafikerad.

God lösning till resesällskap på upp till 7 personer

De två rummen ligger på tredje våningen och vetter ut mot sjön. De har ett litet gemensamt kök, vilket betyder att om man bokar båda rummen (totalt max 7 personer) så har man faktiskt en lägenhet med två sovrum, två badrum, en balkong, en terrass och en kokvrå.

Rummen på B&B La Respuchina

Rum Manteia med balkong och sjöutsikt

Detta rum har himmelssäng, sat-TV, wi-fi (gratis) och privat badrum i korridoren med toalett, hårtork och hörnbadkar. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng i detta rum. Det finns inte aircondition, och det sägs inte finnas behov för det eftersom B&B ligger högt upp. Från detta rum är det sjöutsikt och tillgång till balkong med sjöutsikt, där eventuella gäster i Dafne passerar. I och med att Manteias privata badrum ligger i korridoren och rummet inte har privat terrass men en privat genomgångsbalkong, så kostar det lite mindre än Dafne.

Rum Dafne med terrass och sjöutsikt

Detta rum har en fin antik dubbelsäng och en trappa som leder upp till ett loft där det finns en jacuzzi. Det finns även lcd sat-TV, wi-fi (gratis) och privat badrum på rummet med toalett och hårtork. Det finns möjlighet att sätta in två extrasängar i detta rum - i så fall sätts det en säng där nere och en uppe på loftet. Det finns inte aircondition, och det sägs inte finnas behov för det eftersom B&B ligger högt upp. Från detta rum har man utgång till en privat terrass med sjöutsikt.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av B&B La Respuchina

Läs personliga omdömen av B&B La Respuchina som ligger vid Comosjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B La Respuchina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 23 omdömen från B&B La Respuchina

Ett praktfullt ställe

Vi har njutit av vår semester, värdinnan var fantastisk och frukosten perfekt.
Utsikten storslagen, men vi kunde dock ha varit en bekvämare stol att sitta i och njuta av den

Läs mer

Fantastisk värdinna i vacker bostad

La Respuchina är ett superbra val, om man vill bort från många turister.
En otroligt vacker utsikt över Comosjön.
En rar och omsorgsfull värdinna, som vill sina gäster allt gott.
Och bra på att berätta om utflykter i området.

Läs mer

Härligt B&B

Precis som förra året var det en härlig upplevelse att bo på La Respuchina. Värdinnan gör allt för att vi ska känna oss som hemma, och serverar en fantastisk frukost på terrassen. Den vackra utsikten över Comosjön gör hela upplevelsen värd minst 12 poäng av 10!

Läs mer

Bedömning av B&B La Respuchina

Läs mer

För litet rum för en extrabädd

OK läge och underbar utsikt.
Rummet var mycket litet och mycket dåligt upplyst. Vi hade fått en extrabädd och den upptog all golvyta, så allt kändes mycket inklämt.
Det fanns inte riktigt några sittplatser, därför kändes en förmiddag med strilande regn mycket lång.
Slutligen så framgick det inte av rumsbeskrivningen att jacuzzin uppe på loftet var den enda badmöjligheten - en mycket dålig lösning.

Läs mer

Mysig B&B

Trevlig plats. Mycket gullig värdinna som gillar att ge råd om vad som är intressant i området. Rolig inredning i rummet, men du kan känna att det är möblerade med omsorg och värme. Kan rekommenderas

Läs mer
 
search map