Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bellano ligger ca. 4½ km norr om bildsköna Varenna på den centrala delen av Comosjön. Byn är inte pulserande men har en fin sjöpromenad och en liten historisk bydel med små gator och gränder. Här finner man små lokala butiker och affärer på gågatan Via A. Manzoni samt matställen, två supermarket och en bank. Byn har en fin restaurang nere vid sjöbredden, en liten strand vid floden samt en mindre lustbåtshamn.

Det är möjligt att parkera (både gratis och mot betalning) i Bellano. Samtidigt finns det tågstation så man exempelvis kan ta sig till och från Milano på ca. 1 timme utan att behöva byta tåg, eller bekymra sig om parkeringskaoset inne i storstaden ifall man skulle få lust till en dagsutflykt präglad av shopping och puls. Det finns även ett färjeläge i Bellano som förbinder byn sjövägen med exempelvis Varenna, Bellagio, Menaggio och Gravedona. Söker man efter stora supermarket så finns det en stor (Iperal) strax norr om staden Colico (ca. 20 km norr om Bellano).

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Populärt i Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare

Residence San Rocco

Soiano del Lago

search map