Semesterbostad i Bellagio vid Comosjön

Residence Borgo Le Terrazze

 
Residence Borgo Le Terrazze är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Borgo Le Terrazze är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bellagio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

När Comosjön och framför allt Bellagio kommer på tal är det något speciellt, särskilt med tanke på att de flesta får mondäna associationer. Detta harmonerar fint med filosofin om Residence Borgo Le Terrazze som bjuder på exklusiv miljö både ute som inne - utan att den höga standard avspeglar sig på priserna. Här har alla lägenheter balkong / terrass med sjöutsikt och står väl till poolen med panoramautsikt över Comosjön.

Residence Borgo Le Terrazze ligger något upphöjt över Comosjön endast ca. 3 km från centrum av livliga Bellagio. Det ger utan tvekan en av sjöns bästa utsikter eftersom det finns stora möjligheter att njuta av de många panoramaterrasser och inte minst från poolen som är omgiven av solstolar och en utomhusdusch.

Läs mer om Residence Borgo Le Terrazze

Gratis hotell-shuttle
Det finns gratis parkering (i garage) vilket är en stor fördel i ett område som Comosjön, där det finns brist på parkering. Trots att stället ligger 3 km från Bellagio kan man undvika att faktiskt använda bilen under vistelsen: Vill man äta i restaurangen på det närliggande Hotel Silvio (ca 2 km), som ägs av samma familj så finns det gratis shuttle för gästerna. Dessutom finns det gratis shuttle-transfer till och från centrum av Bellagio (ca 7 dagliga avgångar per dag fördelat på morgon och kväll där sista turen kör ca. kl. 21:00) varifrån färjan seglar till städerna Varenna, Menaggio och Como. Ifall man under dagtimmarna inte vill röra på sig från den oemotståndliga poolen finns det också möjlighet att köpa lite olika småsnacks på plats.

Invändigt finner man reception, hiss och frukostmatsal där det är möjligt att beställa frukost (servas som buffé) mot tillägg. Borgo Le Terrazze fungerar på många sätt som ett hotell, menat i den mening att de normala extrafunktioner såsom förbrukning (el och vatten), sängkläder, handdukar och städning alltsammans ingår. Det finns även en daglig städning av lägenheten utan tillägg. Det finns en liten gemensam tvättstuga på plats som kan användas mot ett mindre tillägg.

Lägenheterna på Residence Borgo Le Terrazze

Enrumslägenhet med 2+2 sovplatser - med balkong/terrass och sjöutsikt

Dessa 9 lägenheter har alla en balkong eller terrass med sjöutsikt. Lägenheterna är elegant inredda med dubbelsäng, dubbel bäddsoffa (kan användas mot tillägg), kokvrå (med två kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn, brödrost och kylskåp) samt badrum med toalett och dusch. Det finns dessutom aircondition, internet (stickkontakt) och LCD satellit-TV i lägenheterna. I lobbyn finns det wi-fi.

Tvårumslägenhet med 2+2 sovplatser - med balkong/terrass och sjöutsikt

Dessa 6 lägenheter har alla en balkong eller terrass med sjöutsikt. Lägenheterna är elegant inredda med sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (kan användas mot tillägg), kokvrå (med två kokplattor, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn, brödrost och kylskåp) samt badrum med toalett och dusch. Det finns dessutom aircondition, internet (stickkontakt) och LCD satellit-TV i lägenheterna. I lobbyn finns det wi-fi.

Dölj texten
 
 
search map