Hotell i Bellagio vid Comosjön

Hotel Silvio

Hotellets helt nya och fina träterrass Suite Familjerum
 
Hotel Silvio är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Silvio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bellagio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Längs kustvägen som förbinder Bellagio med staden Como ligger Hotel Silvio i det lilla samhället Loppio - värt att notera på den rätta sidan av vägen med en enastående panorama utsikt till Comosjön, bergen och små fiskeläge.

Bellagio

Från Loppio har man två möjligheter att ta sig till centrala Bellagio till fots: man kan välja att gå de 1.000 meter längs vägen som snabbt går över och blir till en trotoar. Alternativ kan man ta den sköna genväg som går genom den vackra botaniska trädgården Villa Melzi som är öppen för besökare (mot entré). T.ex. finns det en 3-dagars rabattbiljett till mycket förnuftigt pris så man både kan njuta av trädgården när man vill samt använda denna väg till centrum. På hotellet finns det gratis parkering (först till kvarn) men där är som regel alltid plats. Man kan också ankomma med offentlig transport: antingen genom att segla till Bellagio och gå den 1 km (eller ta taxi) eller ta bussen från Como vilket är behagligt då det finns busshållplats precis framför hotellet.

Läs mer om Hotel Silvio

Sjöstrand och privat lido

Mitt i mellan hotellet och centrum (ca. 400 m) ligger Bellagio Lido som har samma ägare som Hotel Silvio. Lidon är totalrenoverad och lockar om sommaren många festglada ungdommar om kvällen från torsdag - lördag. Här råder festlig stämning i lyxiga omgivningar. Under dagtimmarna fungerar stället som strandklubb med sjöstrand. Gästerna på hotellet har gratis tillgång till lidon som även är öppen för utomstående.

Restaurang

På hotellet finner man både invändig och utvändig restaurang, som båda naturligtvis har sjöutsikt. Maten är primärt baserad på fisk, men det är även möjligt att få pastarätter och kött. Det finns inte något halvpensionstillägg - man beställer endast a la carte till överkomliga priser direkt i restaurangen. Önskar man prova andra matställe så ligger restaurangen Alle Darsene endast ca. 100 meter från hotellet, eller så finns det ett hav av matställe i centrala Bellagio.

Hotellet rekommenderas främst åt par då det utstrålar romantik och de flesta av rummen är dubbelrum utan plats för extra säng. Familjer med barn är dock välkomna och det finns också två familjerum. Förutom restaurangerna med sjöutsikt som inbjuder till tvåmansmys så har hotellet även en fin träterrass med panorama utsikt över sjön och en liten fontän med sköldpaddor (!). Invändigt finner man reception och hiss upp till rummen - medan det är trappor ner till restaurangplanet där frukosten också serveras (som buffé).

Rummen på Hotel Silvio

Dubbelrum Standard med balkong och sjöutsikt från sidan

De 8 rummen i denna kategori har balkong med sjöutsikt från sidan. De är alla utrustade med aircondition, lcd sat-TV, telefon, wi-fi (mot tillägg) samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Enstaka rum har ett litet kylskåp. Extra säng är ej möjligt. Från dessa rum kan vägen höras lite mer än från övriga som vänder direkt ut till sjön.

Dubbelrum Superior med balkong och sjöutsikt

Dessa 4 rum har stor balkong med direkt sjöutsikt. Inredning och storlek är samma som för standardrummen. De är alla utrustade med aircondition, lcd sat-TV, telefon, wi-fi (mot tillägg) samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Enstaka rum har ett litet kylskåp. Extra säng är ej möjligt.

Suite med balkong och sjöutsikt

Dessa 2 sviter har balkong med direkt sjöutsikt. De är större och mer modernt inredda än standard- och superior-rummen, och det ena med himmelsäng. De ligger båda ovanför restaurangen. Båda sviterna är utrustade med aircondition, lcd sat-TV, telefon, wi-fi (mot tillägg) samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Båda har ett litet kylskåp. Extra säng är ej möjligt.

Familjerum med sjöutsikt

Dessa 2 rum har direkt sjöutsikt (men ingen balkong). De har snedtak då de ligger högst upp i byggnaden. De är båda utrustade med aircondition, lcd sat-TV, telefon, wi-fi (mot tillägg) samt badrum med toalett, dusch och hårtork. De kan ha ett litet kylskåp. Priset inkluderar fyra personer och ytterliggare extra sängar är ej möjligt.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Silvio

Läs personliga omdömen av Hotel Silvio som ligger vid Comosjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Silvio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från Hotel Silvio

Mycket lyckad semester

mycket trevlig och hjälpsam personal

Läs mer

Bedömning av Hotel Silvio

Liten rapport från vår fina resa till Italien som verkligen gav mersmak. Litet familjärt ställe med mycket god mat. Trevlig, hjälpsam personal i receptionen som såg till att vi fick ut mesta möjliga av våra dagar samt bra shuttle service. Tack för fin planering och snabb återkoppling!

Läs mer

Bedömning av Hotel Silvio

Läs mer

Bedömning av Hotel Silvio

Läs mer

Bedömning av Hotel Silvio

Läs mer

Bedömning av Hotel Silvio

Läs mer
 
search map