Hotell i Bellagio vid Comosjön

Hotel Metropole

 
Hotel Metropole är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Metropole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bellagio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Metropole är ett trestjärnigt hotell mitt i Bellagios historiska centrum med ett ytterst bra läge vid stranden. Hotellet som härstammar från 1800- talet ligger på sjösidan av huvudvägen (stadens enda med ett sådant läge) och bakom leder stadens karaktäristiska trappor upp till den livliga handelsgatan. Butiker, restauranger och inköpsmöjligheter ligger således på gångavstånd.

Solterrass med sjöutsikt

På hotellets tak finns en stor solterrass med solstolar och en fin utsikt över sjön och detta är nog hotellets största triumf kort. På hotellet finns reception, restaurang med utomhus servering på den fina etrrassen längst sjön (frukost är på buffè), terrass med bar, lounge, tv-rum med satellit-TV och hiss.

Läs mer om Hotel Metropole

Segla till de andra byarna vid Comosjön

Den lilla hamnen i staden ligger vid hotellet och man kan därför förvänta sig en del aktivitet som ger en nostalgisk charm men som kan vara lite störande. Detta betyder dock att man enkelt och bekvämt kommer runt till Comosjöns andra charmerande städer. Hotellets absoluta styrka är definitivt dess läge och sjöutsikt medans vissa delar av hotellet kan kännas rätt omoderna.
Det finns offentlig parkering ca. 50- 200 meter från hotellet.

Dubbelrum med sjöutsikt från sidan
- Dessa 22 rum är fint inredda och har alla safety-box, minibar, telefon, aircondition, sat- tv samt badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork. Dessa rum har sjöutsikt från sidan och ingen balkong men man kan alltid utnyttja den stora gemensamma takterrassen. Vissa rum har möjlighet till två extra sängar.
Dubbelrum med balkong och sjöutsikt
- Dessa 18 rum är fint inredda och har alla safety-box, minibar, telefon, aircondition, sat- tv samt badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork. Dessa rum har direkt sjöutsikt och har en balkong på ca. 3 m². Här finns ingen möjlighet till extra sängar.
Dubbelrum med terrass och sjöutsikt
- Dessa 4 rum på andra våningen är fint inredda och har alla safety-box, minibar, telefon, aircondition, sat- tv samt badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork. Dessa rum har direkt sjöutsikt och har en terrass på ca. 18 m². Här finns ingen möjlighet till extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map