Omdömen från Hotel Excelsior Splendide

 
Hotel Excelsior Splendide är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Excelsior Splendide är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bellagio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Excelsior Splendide

Läs personliga omdömen av Hotel Excelsior Splendide som ligger vid Comosjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Excelsior Splendide. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Excelsior Splendide

Comosjön som semester-destination

Hotel Excelsior Splendide
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Excelsior Splendide
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Excelsior Splendide

Jag kan varmt rekommendera detta hotell åt andra kräsna människor. Rummet var vackert (rum med balkong mot sjön), städningen på topp. Mycket trevlig service och supergod mat, dock är frukosten lite tråkig. Jag återvänder gärna hit igen :)
Kirsten Bang

Hotel Excelsior Splendide
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Excelsior Splendide
Rum med balkong och sjöutsikt samt halvpension
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Excelsior Splendide

Dubbelrummen med balkong på våning fyra var små men ändå ok. Balkongen ligger ett par trappsteg upp och mycket liten, kanske 1-2 kvm. Ingen utsikt från rummet annat än himlen. Vi hade hellre valt ett rum med fransk balkong. De har utsikt.
När man betalar allt i förväg bör just allt ingå. När vi checkade ut fick vi betala en skatt på 9 euro. Inte mycket men irriterande.

Hotel Excelsior Splendide
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Excelsior Splendide
Rum med balkong och sjöutsikt samt frukost
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Klas med familj från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio från den 23. till den 27. oktober 2009.

1. Området var väldigt trevligt och fint, vi hade tur med vädret också över 20 grader.
2. Hotellet var fint. Det negativa var maten, de var ingen höjdare. Det kan utvecklas utan att kosta mer. T ex en dag var det parma-skinka en huvurdätt och då fick man bara skinka och inget annant till, och alldeles för stora portioner det blev väldigt oaptitligt. Rummet var kallt på kvällen borde finnas tjockar täcken på hösten.
3. Åk på utflykt till Lugano och St Moritz. Även Bergamo var en väldig trevlig stad. Bra och billigt att flyga med Ryan air dit tredje gången jag gjorde det och allt har fungerat perfekt. Hyr bil.

4. Allt har fungerat perfekt från er sida, men be hotellet att förbättra maten, vissa dagar var det det lite upprörd stämning i matsalen från andra gäster som klagade ganska högt.

Se bifogade bilder från Belliago.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
Christina med sällskap från Nacka i Sverige bodde på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio från den 19. till den 21. juni 2009.

Resan gick bara fint tack! Comosjön var ett fantastiskt område, vackert och trevligt på alla sätt. Hotellet i Bellagio var väldigt centralt och lätt att hitta.Det enda som inte var riktigt bra med hotellet var maten, både frukost och middag kunde vara bättre. Rummen var ungefär vad vi väntat oss, rent och rymligt,sjöutsikten var helt klart värt pengarna. Ett stort plus var poolen som var beläget på baksidan av hotellet i en lugn skyddad trädgård.Bellagio var en mysig , lite exklusiv ort med lite gamla anor.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Karin med sällskap från Sundsvall i Sverige bodde på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio från den 23. till den 26. juli 2007.

Vi hade en skön vistelse i Bellagio. Hotellet var över förväntan. Vi bodde högst upp i ett vindsrum som verkade vara helt nyinrett. Allt i rummet var nytt och fräscht. Hotellet i övrigt var av modell äldre, men väldigt charmigt. Maten på hotellet var riklig och välsmakande. Personalen var fantastiskt trevlig. Vi kan varmt rekommendera både hotell och resmål.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map