Hotell i Bellagio vid Comosjön

Hotel Excelsior Splendide

 
Hotel Excelsior Splendide är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Excelsior Splendide är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bellagio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Excelsior Splendid är ett tre-stjärnigt familjedrivet hotell i libertystil som ligger i centrala Bellagio med direkt tillgång till sjön. Till hotellet hör en stor trädgård, skön utomhuspool och bar med terrass vänd ut mot sjön. Endast en mindre trafikerad väg skiljer hotellet från den vackra sjön.

Här råder en historisk atmosfär

Hotellet är från en svunnen tid vilket innebär att du här har högt i tak, stora dörrar, gigantiska trappor, knakande golv som ger dig en nostalgisk atmosfär. Det är inte modernt, utan snarare en aning slitet, men här är både trevligt och komfortabelt. Det bästa med hotellet är läget då du bor strax intill sjön och har endast ett kort promenadavstånd till stadens utbud av butiker, restauranger och inköpsmöjligheter.

Läs mer om Hotel Excelsior Splendide

Dagar fyllda med nya intryck

Du bor som sagt strax i utkanten och då staden inte är så stor innebär detta att det tar dig endast ett par minuter att nå mitten av centrum (ca 150 meter). Detta i sin tur betyder att du har stadens alla restauranger och uteserveringar inpå husknuten. Du har även kajen i Bellagio strax intill och härifrån kan du ta dig ut på äventyr och beundra det vackra landskapet du befinner dig i.

Väl hemma igen kan du antingen koppla av på uteterrassen med något gott att dricka eller ta dig ett uppfriskande dopp i poolen. Dessvärre har poolen inte den bästa placeringen då den ligger i trädgården bakom hotellet, bort från sjön. Och här finns inga solsängar eller parasoll precis intill poolen utan endast solstolar som finns utplacerade på gräset.

Här finns restaurang och bar

Hotellet's restaurang hittar du i den stora matsalen med gamla ljuskronor. Restaurangen erbjuder både möjlighet till lunch som till middag och du kan antingen sitta inne eller ute på terrassen. Nere vid sjön ligger hotellets bar där du inte bara kan beställa in goda drinkar utan dessutom beställa in en lättare måltid. Är du sugen på italiensk glass tillagad på traditionellt vis är det bara att traska bort till glassbaren.

Välj ett rum som passar dig

Det finns totalt 55 rum som alla är inredda med Wi-Fi, aircondition, Sat-TV, kassafack, telefon och badrum med bad/dusch samt hårtork,. Några rum har balkong: antingen en balkong du kan gå ut på eller en sk. fransk (som du inte kan gå ut på). De franska balkonger ligger på tredje och fjärde våningen vilket betyder en bättre utsikt än från de rum med riktiga balkonger på andra våningen (som faktiskt inte har någon utsikt). Du bör vara uppmärksam på att det stora delar av året kan förekomma liv och rörelse på hamnpromenaden framför hotellet, och rummen på de översta våningsplan med fransk balkong är mindre utsatta för ljud.

Läs om rummen på Hotel Excelsior Splendide

Dölj texten
 
 
search map