Villa i Bellagio vid Comosjön

Casa Scandia

 
Casa Scandia är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Scandia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bellagio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt på höjderna bakom Bellagio ligger denna sköna villa med en lugnande utsikt utöver Comosjön. Villan befinner sig bara 500-1000 meter från den lilla landsorten Civenna, som både har restauranger, supermarket och utsiktsplatser.

Villan ligger på en klippa, vilket ger några härliga platser i trädgården med panoramiska utsikter och trädgårdsmöbler eller solstolar. Det finns terrasser på båda sidor av huset, så att man alltid har möjlighet för att välja om man vil ha sol eller skugga under eftermiddagsluren eller middagen.

Läs mer om Casa Scandia

Det finns dessutom en gasgrill tillhörande huset, om man skulle önska att laga till en middag ute i trädgården. Här på 600 m höjd är luften på sommaren härlig, även om det aldrig blir kvälmande varmt.

Invändigt är huset indelat på två etager. På bottenvåningen kommer man in i entrén och sedan ett trevligt allrum med platt-TV med satellit, kök, läsrum och badrum med WC och badkar. Köket är rätt så välutrustat med nytt stort kylskåp (American style), mikråvågsugn, spis med 3 gasplattor och 1 elektriskplatts och tvättmaskin.

På nästa våning finner man 4 sovrum och ännu ett badrum med WC och dusch. Där finns 1 sovrum som har snedtak och dubbelsäng, 1 barnsovrum med snedtak och 3 enkel sängar, 1 stort, ljust sovrum med dubbelsäng och sjöutsikt och ytterliggare 1 sovrum med 2 enkel sängar. Det finns dessutom en lite träningslokal, där man kan springa inomhus under regniga dagar.

Huset är fint inrett och många möbler är fina, antika möbler medan andra möbler har sett bättre dagar och kan verka rätt slitna.

Det hör till en privat parkeringsplats till villan med plats för 2 bilar. Avståndet till Bellagio är bara ca. 7 km, som kan åka till, antingen med bil eller buss.

Dölj texten
 
 
search map