Villa till hela familjen? Hyr en villa i Ligurien

Casa Sunset & Aurora vid Punta Mesco
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
1

Hämtar innehåll

Det finns inget bättre än en härlig privat villa helt ner till vattnet där man kan njuta av den sköna havsbrisen och se solen gå ner i horisonten. En familjesemester i egen villa ger alla en unik möjlighet att koppla av samtidigt som man umgås på tvärs över generationerna, vilket som regel inte är en möjlighet i den hektiska vardagen.

Söker du efter stämningsfulla smala gränder utan trängsel från turister utan endast lokalbefolkningens vänliga leende, och sätter du pris på den pittoreska italienska atmosfären som uppstår där italienarna själva lever? Så res till Ligurien som är mer än bara Portofino och Le Cinque Terre. Även om de flesta förbinder Ligurien med den magnifika Riviera eller med det natursköna Cinque Terre, så kan du fortfarande finna små landsbyar i höglandet som nästan är orört av turism, där livet fortfarande går sin stilla gång utan massturismens inblandning. Här finner du det pittoreska Ligurien.

Hyr en villa i Ligurien med In-Italia

Hos In-Italia är vi experter på att förmedla semesterbostäder i hela Italien, och i Ligurien har vi ett litet, exklusivt urval av handplockade villor som är perfekt för stora sällskap på resa, oavsett om det är ett företag på tur, den samlade storfamiljen eller något helt annat. Att hyra en villa i Ligurien är enkelt via vår sökfunktion längst upp på denna sida, men du är också välkommen att kontakta oss direkt på telefon eller e-mail, så våra erfarna resekonsulenter kan hjälpa dig att planera den perfekta resan söderut.

Utvalda semesterhus i Ligurien:

 
search map