Hotell i Vezzano Ligure i Ligurien

Hotel Al Convento

 
Hotel Al Convento är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Al Convento är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vezzano Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I centrum av Vezzano Ligure stad ligger detta hotell, som en gång i tiden tillhörde den närliggande Santa Maria Assunta e Sebastiano kyrkan och användes som kloster.

På hotellet finns reception, restaurang, bar och trädgård med solstolar. Det finns möjlighet att parkera på en av de offentliga parkeringsplatserna i närheten av hotellet.

Läs mer om Hotel Al Convento

Hotellets rum är alla olika och vart rum har sin speciella prägel, vilket till viss del beror på att det inte har varit helt lätt att flytta väggar och fönster i den byggnad som hotellet ligger i. I stället har alla rum själ och atmosfär och inredda med god smak. De är utrustade med satellit-TV, telefon, minibar, säkerhetsbox och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön.

Hotellet rekommenderas till resande som önskar utforska områdets spännande sevärdheter, framför att ligga vid en pool, dessutom har man en trevlig liten stad nästan för sig själv om kvällarna.

Du kan komma ner till Sarzana, Leirici och Portovenere. Le Cinque Terre naturreservat ligger även det nära. En tur till Pisa, Lucca eller Viareggio i nordliga Toscana nås också inom rimligt avstånd.

OBS. Hotellets restaurang är inte öppen på söndagar!

Dölj texten
 
 
search map