Hotell i Vernazza i Cinque Terre

Lulù Rooms

 
Lulù Rooms är inte tillgänglig i dagsläget
Lulù Rooms är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vernazza här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Dessa fyra fantastiska rum med högt i tak ligger centralt i Vernazza - av många korad till det mest pittoreska fiskeläget i Cinque Terre. Inom ca. 250 m finner man både huvudgatan via Roma, den idylliska hamnen med den lilla sandstranden, tågstationen, offentlig parkering och vandringslederna.

Man träder över en liten bro för att ankomma till Lulù Rooms som ligger på andra våningen. Under bron löper en å vars flöde förstärker den harmoniska atmosfären. Även om rummen ligger nära Vernazzas livliga huvudgata och tågstation så är läget fridfullt då det inte kommer mycket människor här bakom byn. Sidan om finner man byns posthus. Lulù Rooms erbjuder inte frukost men det finns kylskåp i alla rum och många caféer i Vernazza inom ca. 200 meter.

Läs mer om Lulù Rooms

Dubbelrum Ocra
- Elegant dubbelrum med möjlighet till extra säng. Rummet som har ett privat badrum (med toalett och dusch) i korridåren ca. 2 m från dörren är nyrenoverat och har ett kylskåp och ett vackert orginal klinkergolv. Rummet kostar lite mindre än de två med balkong och privat badrum.
Dubbelrum Azzurra med balkong
- Elegant dubbelrum med möjlighet till extra säng. Rummet som har ett privat badrum (med toalett och dusch) på rummet är nyligen renoverat och har kylskåp och ett vackert orginal klinkergolv. Rummet har även en stor balkong med morgonsol.
Dubbelrum Rosa med balkong
- Elegant dubbelrum med möjlighet till extra säng. Rummet som har ett privat badrum (med toalett och dusch) på rummet är nyligen renoverat och har kylskåp och ett vackert orginal klinkergolv. Rummet har också en balkong med eftermiddagssol.
Dubbelrum Viola med kokvrå
- Elegant dubbelrum med möjlighet till extra säng. Rummet som har ett privat badrum (med toalett och dusch) i korridåren ca. 1 m från dörren är nyrenoverat och har ett vackert orginal klinkergolv. Rummet kostar lite mindre än de två med balkong och badrum i rummet - men istället har detta rum kokvrå med kylskåp och tvättmaskin, vilket gör det idealiskt för längre vistelser.

Dölj texten
 
 
search map