Hotell i Ventimiglia i Ligurien

Hotel La Riserva

 
Hotel La Riserva är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Riserva är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ventimiglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På ett backkrön där man ser Italien till vänster, Medelhavet framför sig och Frankrike till höger ligger Hotel La Riserva endast 3 km utanför Ventimiglia vid Italiens gräns till Frankrike. Detta ger många utflyktsmöjligheter samt ett mångfaldigt kök och språk.

Utöver de lugna omgivningarna och det vackra läget på 380 m.ö.h utmärker sig La Riserva sig med den stora poolen (20x8 m) med rutschkana, barnpool, aktiviteter som bordstennis, ett litet fitnesscenter, restaurang och sköna solterasser och andra utsiktsplatser var man kan njuta av den vackra utsikten.

Läs mer om Hotel La Riserva

Innomhus finner man ett fint inrett hotell (alla genensamma utrymmen är dock inte moderniserade) med reception, restaurang (man kan välja mellan alla carte eller halvpension) och frukostrum (frukost kan väljas till mot tillägg). Parkering finns det gott om och det är gratis, men observera att vägen för att komma upp hit är brant och på många ställen smal. På Google Maps ligger hotellet tillsynes ovanpå motorvägen, men det är en djup tunnel flera hundra meter nedanför så man kan varken se eller höra den. Det är endast 2,5 km till vattnet (besök gärna den offentliga stranden Le Calandre) och till Ventimiglia stad. Önskar man att låta bilen stå så finns det en busshållsplats ca 300 meter från hotellet. (det är dock inte så bra avgångstider). Det finns ingen hiss på stället.

Standardrum med balkong:
- De 6 standardrummen har alla balkong och flera har havsutsikt. Rummen har aircondition, safety-box, satellit-tv, telefon, minbar, möjlighet för wi-fi och badrum med toalett, hårtork samt dusch. Extra säng i denna typ av rum är inte möjlig.

Suite med balkong:
- Dessa 6 suiter har alla balkong (några har t.om. 2) och flera av dem har havsutsikt. Suiterna är uppdelade i en sovavdelning med dubbelsäng och en uppehållsavdelning var det är möjligt att ställe en extra säng. Rummen har airconditon, safety-box, telefon, minibar, möjlighet för wi-fi och badrum med toalett, hårtork samt dusch/jacuzzi.

Familjerum med balkong/terrass och havsutsikt:
- De 4 familjerummen ligger i en separatbyggnad och är fördelade på två plan: två av familjerummen ligger på första våningen (vilket p.g.a. nivåskillnader betyder att man får gå ner för en trappa för att komma dit) och har terrass medans de andra två ligger på andra våningen vilket betyder att man kommer direkt till rummen från gatunivån. med balkong (samma storlek som terrasserna). Balkongerna/terrasserna är möblerade med fina trädgårdsmöbler och har en fin havsutsikt. Själva rummen består av ett stort sovrum med dubbelsäng, möjlighet för extra säng och utgång till balkongerna/terrasserna. Dessutom finns ett rum med två enkelsängar och badrum med toalett, hårtork och dusch. Rummen har airconditon, safety-box, telefon, minibar, möjlighet för wi-fi. Familjerummen är lite mer diskret inredda än de andra rummstyperna.

Dölj texten
 
 
search map