Omdömen från Casa Lorenzina Bed & Breakfast

 
Casa Lorenzina Bed & Breakfast är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Lorenzina Bed & Breakfast är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ventimiglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Lorenzina Bed & Breakfast

Läs personliga omdömen av Casa Lorenzina Bed & Breakfast som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Lorenzina Bed & Breakfast. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Erik med sällskap från Uppsala i Sverige bodde på Casa Lorenzina Bed & Breakfast i Ventimiglia från den 22. till den 26. juli 2008.

Ventimiglia:bra område att besöka. Lagom stor stad med en spännade marknad. Närhet till bad.Vi badade faktiskt i Frankrike (Menton) vilket kan rekommenderas.Boendet var bra.Enda nackdelen var att det låg lite oländigt, smal väg upp till Casa Lorenzia (tror Pier kallade det så).Pier var en starkt personlighet och tillförde genom sin kunskap mycket information om trakten, om bad, om utflykter och allt annat det var ett plus.Att han ville och var bra på engelska tillförde också ett plus.Bra restauranger i omgivningen.Billig och god mat.I närliggande by, Latte, fanns en mycket välsorterad livsmedelsbutik där de även hade färdig mycket god mat, det var verkligen bra för matsäckar och ovanlig middagslösning.En bil är nog i det närmaste nödvändigt för att kunna transportera sig i området. Rekommendera att man hyr den på platsen och väljer en mindre modell (vägarna är små, trafiken är hetsig).

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Eva med sällskap från Uppsala i Sverige bodde på Casa Lorenzina Bed & Breakfast i Ventimiglia från den 31. juli till den 5. augusti 2006.

Vi bodde hos Pier på Casa Lorenzina. Han erbjöd ett fantasiskt trevligt boende med underbar havsutsikt, präglat av hans personliga stil och hans fantastiskt generösa frukost som höll oss mätta hela dagen. Vi njöt av omgivningarna och tog oss lätt upp i de underbara inlandsbyarna med bil eller ner till det klara medelhavsvattnet per fot. Satden Ventimiglia erbjöd all möjlig service inom gångsavstvånd. Invånarna var mycket serciveminded och stämningen mycket italiensk. En underbar semester för oss båda!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map