Hotell i Ventimiglia i Ligurien

B&B La Terrazza dei Pelargoni

Pris från per pers.
Utsikten från en av terrasserna Balkong med utsikt till Ventimiglias stämningsfulla stadsdel Den sköna terrassen är ett botaniskt eldorado
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i Ventimiglias gamla stadsdel - endast 10 minuters promenad från havet ligger B&B La Terrazza dei Pelargoni som är ett ovanligt B&B. På stället finns det fem olika och välinredda rum som alla har aircondition.

Konstnärlig stil

Stämningen är behaglig och stilrent konstnärlig när man går in i den historiska och nyrenoverade byggnaden. Egendommen består av fem olika och välinredda rum som alla har aicondition. Men styrkan ligger i de sköna terrasserna där även frukosten serveras under sommarmånaderna. Man finner alltid lite skugga eller sol, lugn och ro eller sydländsk vitalitet och utsikt till antingen landskapet eller staden eftersom terrasserna vänder mot båda delar. Den ena mot bergen och grannkyrkans torn (utan ringande klockor) medan den andra vänder mot en av gatorna i den gamla stadsdelen.

Läs mer om B&B La Terrazza dei Pelargoni

Skön labyrint

La Terrazza dei Pelargoni består egentligen av två delar som är förbundna med gångar så att rummen ligger spridda och det förekommer en del trappor och det finns inte någon hiss i byggnaden. Förutom terrasserna finner man dessutom två trevliga uppehållsrum för gästerna samt ett kök på andra våningen som står till gästernas förfogande, dock med den regel att man städar efter sig. Det finns även parkeringsmöjligheter i garage mot tilläggsbetalning (ca. 200 meter bort) - då det endast finns ett begränsat antal parkeringsplatser till förfogande, betalas p-platsen ifall den är bokad men ändå inte använd.

Rum med aircondition:
Alla fem rummen har aircondition, minibar, TV (med italienska kanaler) samt eget badrum (ett rum har dock badrum i gången) med toalett och dusch/badkar. Rummen är inredda med moderna faciliteter i kombination med smakfulla antika möbler. Rummen är alla mycket charmiga och har alla sin prägel. Exempelvis takfönster eller små konstverk på väggarna. Enstaka rum har plats för en extra säng och ett rum har plats för två extra sängar vilket ger barnfamiljer övernattningsmöjligheter.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Agriturismo L’Amandola

Levanto, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Rekommendationer till dig

Relais del Maro

Borgomaro, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map