Semesterbostäder & hotell i Varigotti

Sträckan mellan Varigotti och Finale Ligure.
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi kan varmt rekommendera dig att spendera semestern i detta område av Italien - här är färgerna skarpa, maten väldoftande, klimatet milt och havet närvarande. Du kommer inte att tröttna på Varigotti, som trots sin lilla storlek har massor att erbjuda.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Upplev den imponerande kuststräckan

Varigotti hittar du på en av Liguriens allra vackraste och dramatiska sträckningar, nämligen mellan städerna Noli och Finale Ligure. Varigotti, som endast har 800 invånare, är en del av Finale Ligures kommun (Finale Ligure ligger ca 5 km bort). Om du tycker om laguner, klippformationer och makalös natur, så hittar du precis allt det här. Många kommer hit för att bada och vandra, eller för att utöva några av de andra aktiviteter som området med namnet "La Capitale dell'Outdoor" (utomhusaktiviteternas huvudstad) bjuder på. Vi rekommenderar att du väljer att bo i grannstaden Finale Ligure där du hittar en brett urval av hotell och semesterlägenheter - och istället gör besök i Varigotti när lusten faller på. I Varigotti hittar du en handfull restauranger (däribland en pizzeria och en läcker focacceria) samt en glassbar.

Läs mer om Varigotti

Några goda råd till dig

Staden är en mycket populär destination för dagsutflykter bland de lokala - och framförallt på helgen kan det vara svårt, nästan omöjligt, att hitta en parkeringsplats om ni inte ankommer tidigt på dagen. Det finns en del p-platser att välja emellan på den andra sidan av kustvägen (Via Aurelia), men de blir snabbt upptagna. Större delen av stranden är offentlig, vilket ger riktigt bra och lätta badmöjligheter för nordeuropeerna som är vana vid offentliga stränder hemifrån.

Dölj texten
 
 
search map