Semesterbostäder & hotell i Varazze

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Varazze har dock en historia som stäcker sig tillbaka till 1000-talet då staden växte fram bakom skyddande murar. Längre fram i tiden var skepps-byggning den primära inkomstkällan för staden, men efterhand som efterfrågan på de stora fraktskeppen föll, tog istället turismen över stadens ekonomi. Idag byggs det fortfarande några få båtar här, men endast mindre segelbåtar till fritidsbruk.

Turismen är i gengäld välutvecklad med allt du kan tänka dig behöva under en semetster, vad gäller restauranger, inköpsmöjliheter och aktiviteter. Staden har samtidigt lyckats bibehålla mycket av dess gamla charm och atmosfär. Mitt i staden står t.ex. en vacker kyrka från 1500-talet, Parrocchia di S. Ambrogio.

Karta över Varazze i Ligurien

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semeterbostäder vi tillhandahåller i denna del av Ligurien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, semesterlägenheter och villor i Varazze

I sökmotorn övert på denna sidan kan du snabbt hitta alla tillgängliga semesterbostäder i och runt Varazze. Alla hotell, semesterlägenheter och villor är noga utvalda och inspekterade av oss, så du kan räkna med att beskrivningarna stämmer. Har du redan en klar idé om vilken typ av bostad du söker, kan du med fördel använda filterfunktionen i sökmotorn. Annars kan du också bara låta dig inspireras av urvalet. 

Om du ska på semester med en större grupp, t.ex. flera generationer eller en stor grupp vänner, kan du t.ex. hyra en villa i Ligurien. Det är perfekt för er som vill ha massor av plats att kunna njuta av varandras sällskap.

Läs mer om Varazze

Dölj texten
 
 
search map