Omdömen från Hotel Il Nido

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Il Nido

Läs personliga omdömen av Hotel Il Nido som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Il Nido. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Panoramavy utöver det vanliga

Ett fantastiskt läge vid den charmiga lilla byn Tellaro. Mycket trevlig personal. Rena och fina hotell rum och just vårt rum med en fantastisk utsikt mot Ponte Venere. Trevlig lite privat badvik som hör till hotellet.

Cinque Terre som semester-destination

Missa inte Tellaro. Trevlig och väldigt gemytlig liten by. Ponte Venere är också en mycket trevlig by att vara i. Cinque terra byarna är väldigt fina men de är också väldigt hårt besökta och det är ofta många grupper. Känns väldigt trångt och stökigt tyvärr. Vi var ändå där utanför högsäsong men det var ändå väldigt många turister. Åk gärna och se dem men var beredd på att det är mycket folk i rörelse där.

Hotel Il Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Il Nido
Dubbelrum Deluxe med balkong & havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Pärla i Italien

Hotellet hade fräscha rum med stor terass och underbar havsutsikt.Vi möttes av mycket trevlig och hjälpsam personal och frukosten som serverades var mycket bra.
Vårt rum låg i Il Nido 2 så det var mycket trappor ner till den mysiga privata stranden då det är stora nivåskillnader, dock finns det trevliga avsatser på vägen ner med bord, stolar och solstolar.
Lättare maträtter och dryck av olika slag kan beställas i den lilla strandserveringen.
Tellaro ligger i lugnt område för avkoppling med några få restauranger.De sista kilometrarna är en väldigt charmig smal och krokig väg.Söker man ett boende med större utbud av restauranger och butiker så kan man med fördel välja den större grannorten Lerici.

Hotel Il Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Nido
Dubbelrum Deluxe med balkong & havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Placering, placering, placering

Trevligt litet hotell, med en fantastisk privat badstrand belägen i ett underbart område med byggnader från medeltiden.
Enda minus är att det endast är tillgång till WIFI i hotellets reception.

Hotel Il Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Nido
Dubbelrum Deluxe med balkong & havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt uppehåll

Bra inredd lägenhet med både aircondition och avfuktare, den sistnämnda var väldigt viktig då luftfuktigheten var otroligt hög. Fin privat och avskärmad terrass, och när stranden stängde för dagen, hade vi vår del av hotellet helt för oss själva. Så vi kunde flytta runt på både bord och stolar , för att få den bästa utsikten.
Både frukosten och personalens service var 5-stjärnig. Det är inte sista gången vi bokar Hotel Il Nido.
Enda minus är att wifi endast är gratis den första halvtimmen, och därefter skal man betala för det hmmmm.

Hotel Il Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Nido
Dubbelrum Deluxe med balkong & havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt läge

Det här är ett hotell som har den helt riktiga belägenheten, om du vill ha ett hotell med utsikt ! Välj ett rum med terrass, den är möblerad med både rottingmöbler och solstolar. Fantastisk frukost, och den har allt som hör till en underbar frukost.
Det är många trappor ner till stranden, men efter några dagar är det faktiskt skönt att få lite motion. På stranden finns en super bra strandbar, där man kan köpa dryck och lättare lunch.
Denna plats är inte för barnfamiljer med små barn, då det är allt för många trappor. Området är inte alltför turistaktigt, och det finns många bra restauranger i närheten. Det är helt oförsåligt att hotellet inte har en restaurang där man kan äta middag, varken inne på själva hotellet eller nere vid den trevliga strandbaren, för det är verkligen upplagt till det.

Hotel Il Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Nido
Dubbelrum Deluxe med balkong & havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe

Vi både njöt av vår vistelse på Hotel Il Nido och vi var väldigt imponerade av den hårt arbetande personalen på hotellet. Alla var väldigt hjälpsamma och glada för deras arbete. Det enda problem vi hade var den begränsade internet uppkopplingen och deras wifi - vi hade ingen signal i vårt rum och vi kunde endast koppla upp oss när vi var i receptionen. Och det var dyrt att betala för att få tillgång till wifi, speciellt då det man betalade per timme. Det var ganska frusterande, nu när internet är en så stor del av ens liv och därmed så förväntar man att det ska finnas och fungera när man bor på hotell.
Hur som helst, vi hade en fantastisk vistelse och njöt av gästfriheten från personalen, den jättegoda frukosten och de lugna omgivningarna omkring hotellet. Vi tycker också att hotellts belägenhet var perfekt och det fanns några utsökta restauranger i närheten.
Fantastiskt personal och tack så mycket från oss !

Hotel Il Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Nido
Dubbelrum Deluxe med balkong & havsutsikt

Rummet var litet och mörkt. Jättegod frukost
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Il Nido

Hotel Il Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Nido
Familjerum för 4 personer Standard Nido 2
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Il Nido

Hotel Il Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Nido
Fyrbäddsrum Standard Nido 2
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Super ställe

Super härligt ställe med riktigt bra service

Hotel Il Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Nido
Dubbelrum Standard balkong & havsutsikt från sidan
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En fin liten pärla

Il Nido är fantastiskt, och det är Italien, när man verkligen kan slappna av och bara njuta av tillvaron. Vi hade bokat ett "lyxrum" på Nido 1 med stor balkong och havsutsikt ( rum nr 15). Vi hade helt underbara kvällar.

Tellaro har många goda restauranger, så man behöver inte åka Lerici för att äta. Vi fick i slutet av vår semester vårt egna stambord med utsikt över bukten på Lupo del Mare, men även restaurang Delfino hade väldigt god mat, och deras vinkort med toscanska viner var bra och det var väldigt bra priser.

Det är två saker, som drar ner bedömningen lite:
1. Gästerna uppförande på den lilla privata stranden. Vi var där i juli månad, när det verkligen är varmt. Och vi vill gärna bada och ligga på stranden en timmes tid. Men de första raderna med solstolar blir redan tidigt på morgonen reserverade med handdukar och baddjur. Sedan så f¨rosvinner folk i flera timmar och kommer först tillbaka efter lunch ( de var även danska gäster som gjorde samma sak). Såi och med det , så blir man hänvisad till en solstol längst bak eller en ståplats i vattenkanten.

2. Internet finns endast i receptionsområdet, och kostar pengar att komma på internet. Så det betyder att man kan sita fem-sex personer där, och alla ska gå på internet. Det borde kunna förbättras.

Det är många trappor upp och ner, men det är ganska skönt så får man lite motion på sin semester. Personalen var hjälpsam med att ordna operabiljetter i Lucca till oss. Tack för det!

Hotel Il Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Nido
Dubbelrum Deluxe med balkong & havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel San Terenzo

San Terenzo di Lerici, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map