Hotell i Tellaro di Lerici i Cinque Terre

Hotel Il Nido

Il Nido 2 Hotel il Nidos privata strand Il Nido 2 Il Nido 2
 
Hotel Il Nido är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Il Nido är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tellaro di Lerici här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Il Nidos placering är magnifik, där de gröna liguriska höjddragen möter havet och den färgglada lilla staden Tellaro. Vi befinner oss i den lummiga Fiascherinobukten med utsikt mot La Spezia och Portovenere.

Privat sandstrand med snackbar

Hotellets absolut största attraktion är dess privata strand och utsikt, men även den mycket vänliga servicen, gör upplevelsen ännu större. Stranden är utrustad med solstolar och parasoll (15 maj - 30 september) - och det finns även en liten snackbar samt omklädningsrum.

Läs mer om Hotel Il Nido

Tvådelat hotell

Hotellet är uppdelat i två, Nido 1 (huvudbyggnaden vid vattnet) och Nido 2, som ligger på den motsatta sidan av vägen (ca.50 meter). Det har renoverats de senaste åren, och framstår som riktigt fint med modern inredning och stilen är nordisk. Dessvärre vänder sig hotellet inte till gångbesvärade på grund av de stora nivåskillnaderna.

Gångavstånd till centrum av Tellaro och gratis parkering

Hotellet har gratis parkering bakom Nido 2, eventuellt garage mot tilläggsbetalning. Det finns privat strand, jacuzzi och sauna, det finns även möjlighet för massage och aromterapi, precis som det också finns reception, uppehållsrum, bar, frukostmatsal med panoramautsikt och snackbar vid stranden. Det finns flera restauranger i centrum av Tellaro med gångavstånd från hotellet, eller på det lilla hotellet Hotel Il Senatore som ligger i bukten av Fiascherino, och som kan skymtas på bild nummer 2.

Flera rum med balkong och havsutsikt

Rummen är i stort alla olika, men är alla fint inredda i ljust eller mörkt trä, och samtliga har aircondition, TV, telefon, minibar samt badrum med dusch och toalett. Några har utsikt mot bergen, andra har hel eller delvis havsutsikt, precis som några av rummen har en större eller en mindre balkong eller terrass, men det är dels en fråga om tur, men nog mest om att beställa i riktigt god tid, om man har särskilda önskemål. Vi vill dock göra er uppmärksamma på, att vi inte kan garantera en speciell utsikt eller placering.

Det finns totalt 18 rum i Nido 1 och 16 rum i Nido 2. Då Nido 2 ligger precis ut mot vägen, bör man räkna med ett visst trafikbuller i dessa rum, men då det är en återvändsgränd som slutar i Tellaro bara några hundra meter därifrån, bör det under alla omständigheter vara begränsat. Priset för familjerum refererar till två föräldrar med två eller tre barn och består oftast av en dubbelsäng och en våningssäng. Familjerummen har inte havsutsikt.

Läs om rummen på Hotel Il Nido

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Il Nido

Läs personliga omdömen av Hotel Il Nido som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Il Nido. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 11 omdömen från Hotel Il Nido

Bedömning av Hotel Il Nido

Läs mer

Panoramavy utöver det vanliga

Ett fantastiskt läge vid den charmiga lilla byn Tellaro. Mycket trevlig personal. Rena och fina hotell rum och just vårt rum med en fantastisk utsikt mot Ponte Venere. Trevlig lite privat badvik som hör till hotellet.

Läs mer

Pärla i Italien

Hotellet hade fräscha rum med stor terass och underbar havsutsikt.Vi möttes av mycket trevlig och hjälpsam personal och frukosten som serverades var mycket bra.
Vårt rum låg i Il Nido 2 så det var mycket trappor ner till den mysiga privata stranden då det är stora nivåskillnader, dock finns det trevliga avsatser på vägen ner med bord, stolar och solstolar.
Lättare maträtter och dryck av olika slag kan beställas i den lilla strandserveringen.
Tellaro ligger i lugnt område för avkoppling med några få restauranger.De sista kilometrarna är en väldigt charmig smal och krokig väg.Söker man ett boende med större utbud av restauranger och butiker så kan man med fördel välja den större grannorten Lerici.

Läs mer

Placering, placering, placering

Trevligt litet hotell, med en fantastisk privat badstrand belägen i ett underbart område med byggnader från medeltiden.
Enda minus är att det endast är tillgång till WIFI i hotellets reception.

Läs mer

Fantastiskt uppehåll

Bra inredd lägenhet med både aircondition och avfuktare, den sistnämnda var väldigt viktig då luftfuktigheten var otroligt hög. Fin privat och avskärmad terrass, och när stranden stängde för dagen, hade vi vår del av hotellet helt för oss själva. Så vi kunde flytta runt på både bord och stolar , för att få den bästa utsikten.
Både frukosten och personalens service var 5-stjärnig. Det är inte sista gången vi bokar Hotel Il Nido.
Enda minus är att wifi endast är gratis den första halvtimmen, och därefter skal man betala för det hmmmm.

Läs mer

Fantastiskt läge

Det här är ett hotell som har den helt riktiga belägenheten, om du vill ha ett hotell med utsikt ! Välj ett rum med terrass, den är möblerad med både rottingmöbler och solstolar. Fantastisk frukost, och den har allt som hör till en underbar frukost.
Det är många trappor ner till stranden, men efter några dagar är det faktiskt skönt att få lite motion. På stranden finns en super bra strandbar, där man kan köpa dryck och lättare lunch.
Denna plats är inte för barnfamiljer med små barn, då det är allt för många trappor. Området är inte alltför turistaktigt, och det finns många bra restauranger i närheten. Det är helt oförsåligt att hotellet inte har en restaurang där man kan äta middag, varken inne på själva hotellet eller nere vid den trevliga strandbaren, för det är verkligen upplagt till det.

Läs mer
 
search map