Hotell i Tellaro di Lerici i Cinque Terre

Hotel Il Nido

Il Nido 2 Hotel il Nidos privata strand Il Nido 2 Il Nido 2
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Il Nidos placering är magnifik, där de gröna liguriska höjddragen möter havet och den färgglada lilla staden Tellaro. Vi befinner oss i den lummiga Fiascherinobukten med utsikt mot La Spezia och Portovenere.

Privat sandstrand med snackbar

Hotellets absolut största attraktion är dess privata strand och utsikt, men även den mycket vänliga servicen, gör upplevelsen ännu större. Stranden är utrustad med solstolar och parasoll (15 maj - 30 september) - och det finns även en liten snackbar samt omklädningsrum.

Läs mer om Hotel Il Nido

Tvådelat hotell

Hotellet är uppdelat i två, Nido 1 (huvudbyggnaden vid vattnet) och Nido 2, som ligger på den motsatta sidan av vägen (ca.50 meter). Det har renoverats de senaste åren, och framstår som riktigt fint med modern inredning och stilen är nordisk. Dessvärre vänder sig hotellet inte till gångbesvärade på grund av de stora nivåskillnaderna.

Gångavstånd till centrum av Tellaro och gratis parkering

Hotellet har gratis parkering bakom Nido 2, eventuellt garage mot tilläggsbetalning. Det finns privat strand, jacuzzi och sauna, det finns även möjlighet för massage och aromterapi, precis som det också finns reception, uppehållsrum, bar, frukostmatsal med panoramautsikt och snackbar vid stranden. Det finns flera restauranger i centrum av Tellaro med gångavstånd från hotellet, eller på det lilla hotellet Hotel Il Senatore som ligger i bukten av Fiascherino, och som kan skymtas på bild nummer 2.

Flera rum med balkong och havsutsikt

Rummen är i stort alla olika, men är alla fint inredda i ljust eller mörkt trä, och samtliga har aircondition, TV, telefon, minibar samt badrum med dusch och toalett. Några har utsikt mot bergen, andra har hel eller delvis havsutsikt, precis som några av rummen har en större eller en mindre balkong eller terrass, men det är dels en fråga om tur, men nog mest om att beställa i riktigt god tid, om man har särskilda önskemål. Vi vill dock göra er uppmärksamma på, att vi inte kan garantera en speciell utsikt eller placering.

Det finns totalt 18 rum i Nido 1 och 16 rum i Nido 2. Då Nido 2 ligger precis ut mot vägen, bör man räkna med ett visst trafikbuller i dessa rum, men då det är en återvändsgränd som slutar i Tellaro bara några hundra meter därifrån, bör det under alla omständigheter vara begränsat. Priset för familjerum refererar till två föräldrar med två eller tre barn och består oftast av en dubbelsäng och en våningssäng. Familjerummen har inte havsutsikt.

Rummen på Hotel Il Nido

Dubbelrum Deluxe med balkong & havsutsikt

Dessa rum kan ligga antingen i Nido 1 eller Nido 2 och har havsutsikt.

Enkelrum Standard med balkong & havsutsikt från sidan

Dessa rum kan ligga antingen i Nido 1 eller Nido 2 och har balkong.

Dubbelrum Standard balkong & havsutsikt från sidan

Dessa rum kan ligga antingen i Nido 1 eller Nido 2 och har balkong.

Dubbelrum Economy

Dessa rum kan ligga antingen i Nido 1 eller Nido 2.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel San Terenzo

San Terenzo di Lerici, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map