Semesterbostäder & hotell i Tellaro di Lerici

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den lilla kuststaden är, trots sitt idylliska läge, lite översedd bland turister - men till dig som letar efter ett lugnt resmål är detta bara en fördel. Här finns ofta goda möjligheter att njuta av stadens små, snirkliga gator utan att störas av andra.

Tellaro finns med på listan "i borghi più belli d"Italia" - en klubb för Italiens vackraste medeltidsstäder. 

Karta över Tellaro di Lerici

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över Tellaro di Lerici, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Lätt att förväxla...

Tellaro ligger i slutet av en återvändsgränd, och vid första anblicken är det lätt att förväxla staden med de vackra städerna i det närliggande naturreservatet Cinque Terre som har blivit otroligt populärt de senaste åren, och som nås med båt från den närliggande staden Lerici (ca. 3 km).

Liten hamn

Tellaro har en liten naturlig hamn, där stadens få båtar ligger uppdragna på land. I övrigt består staden av några små gator samt ett par restauranger och butiker.

Läs mer om Tellaro di Lerici

Förtjänar uppmärksamhet

Tellaro är en liten pärla, som förtjänar långt mer uppmärksamhet än den fått hitills. Samtidigt är staden en perfekt utgångspunkt för utflykter i omgivningarna, dels med båt, dels med bil, då den närmaste påfarten till motorvägen ligger endast 8 km härifrån.

Billig semesterbostad eller hotell i Tellaro di Lercici?

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1800 semesterlägenheter i Italien, däribland ett brett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Ligurien. Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i närheten av Tellaro di Lerici? I sökmotorn här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring staden.

Drömmer du om en semester, där du kan vara helt för dig själv och bara slappna av? Då ska du överväga att hyra en hel villa i Ligurien. Det är en perfekt lösning, om ni är en större grupp som reser tillsammans - så att ni kan mysa vid poolen, i trädgården osv. utan att dela med andra gäster.

Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad i Ligurien för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

>>> Jämför priser på hotell och semesterbostäder till din semester i Ligurien

Flygplatser och transport

Det finns flera flygplatser inom räckvidd frånTellaro. Närmast ligger Pisa flygplts, som under högsäsongen normalt kan nås med direktflyg från Sverige och Danmark. Denna flygplats betjänas av en rad av flygbolag, som bland annat inkluderar easyJet, Ryanair, Norwegian och SAS. De kan enkelt hitta en passande flygförbindelse genom att söka efter "Flyg + Boende" i sökmotorn här på sidan. 

Närmaste tågstationer ligger i Sarzana och La Spezia, varifrån det finns en förbindelse till bland annat Pisa. Den sista biten ut till Tellaro kan du ta med buss eller taxi. Vill du komma snabbare fram, rekommenderar vi att du hyr en bil på flygplatsen. Motorvägen A12 som löper längs kusten gör det enkelt och smidigt att ta sig fram.

Restauranger och inköp

Det finns endast en handfull restauranger och ett par butiker i själva staden, men i gengäld behöver du endast köra några få kilometer för att till exempel i Lerici hitta ett stort urval av restauranger och ett mer utvecklat handelsliv med bland annat en liten supermarknad. Det tar inte mycket mer än en halvtimme att åka till La Spezia, som har ett ännu större urval.

Utflykter

På en semester i Tellaro har du ett sant överflöd av intressanta utflyktsmål inom kort räckvidd. Närmast ligger Lerici, som utöver ett pittoreskt läge rymmer fler historiska sevärdheter och inte minst ett rikt restauarangliv. På motsatt sida av bukten ligger Portovenere, som också är en av de små, trevliga städerna du bör besöka i närområdet. Är du här i närheten, är det också perfekt att besöka berömda Cinque Terre naturreservat. 

I längre avstånd, men samtidigt inom räckvidd för en dagsutflykt, ligger några av Toscanas mest intressanta sevärdheter och städer, t.ex. marmorbergen vid Carrara samt alla kulturhistoriska upplevelserna i Pisa, Lucca och Florens

Dölj texten
 
 
search map