Hotell i Spotorno i Ligurien

Hotel Royal

 
Hotel Royal är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Royal är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Spotorno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Royal ligger precis ut till stranden i Spotorno centrum. I närheten hittar du butiker, glassbar och caféer.

Detta 4-stjärniga hotell hittar du reception, bar, uppehållsrum samt restaurang ut till hamnpromenaden och snack-bar på stranden. Runt om hotellet finns en trädgård och parkeringsplats, var du utan problem kan parkera bilen så länge det finns lediga platser. Det är ca. 300 meter till en minigolf bana, 1 km till tennisbanor och ca. 30 km till närmsta golfbana.

Läs mer om Hotel Royal

Hotellet har en swimmingpool på 15 x 8 meter som värms upp och täcks under de kalla månaderna. När temperaturen stiger tar man av täcket och poolen fungerar som utomhuspool med tillhörande terrass. Priset inkluderar parasoll och solstolar på stranden under sommaren. För dem som söker skönhetsbehandling kan vi nämna att hotellet har ett nytt center för thalassosterapi (altså terapi med havsvatten) samt sauna och fitnessrum. Mot betalning kan du besätlla massagebehandling.

Hotellets rum har alla aircondition, säkerhetsbox, satellit-TV, telefon och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön. Superiorrummen har samma storlek som standardrummen, men är helt nyrenoverade.

Dölj texten
 
 
search map