Omdömen från Hotel Acqua Novella

 
Hotel Acqua Novella är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Acqua Novella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Spotorno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Acqua Novella

Läs personliga omdömen av Hotel Acqua Novella som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Acqua Novella. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Mikael med sällskap från Boden i Sverige bodde på Hotel Acqua Novella i Spotorno från den 10. till den 15. juli 2008.

Hejsan, Till att börja med; mycket trevligt och uppskattat att få detta "uppföljningsmail" från er. Var staden och området trevligt? Mycket trevligt. Florens är en fantastisk stad på många sätt. Maten och arkitekturen för att nämna några. Har boendet levt upp till era förväntningar? Ja det får vi säga. Det var en bit att traska till centrum men det var å andra sidan ingen nackdel att "sätta maten" innan man slumrade in ;-). Har ni tips till nästkommande? Om ni kör bil, ta med GPS! Den var ovärderlig under hela resan för oss. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Vi har en på alla sätt positiv bild med oss hem, av Florens, Toscana och dess invånare. Vi kommer med säkerhet att titta på ert framtida erbjudande vid nästa Italienresa, för till Italien blir det igen, det är bara fråga om när! Tack ska ni ha, mvh, Mikael Johansson

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map