Hotell i Spotorno i Ligurien

Hotel Acqua Novella

 
Hotel Acqua Novella är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Acqua Novella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Spotorno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Acqua Novella ligger uppe på en mindre klippvägg med den mest fantastiska utsikten utöver havet. Parkeringsplatsen ligger nedanför hotellet, och vill man kan man ta en glashiss upp för en ännu bättre utsikt. Hotellet är åtskilt från havet av en större trafikerad väg, men trafiken hörs dock inte våldsamt mycket uppe vid hotellet. Det är ca. 700 meter till den trevliga staden Spotorno och knappt 150 meter till havet och stranden. Hotellet framstår nytt och stilrent i sina vita och blå färger, som ger en känsla av sommar, sol och bad. Här finns dessutom reception, bar, hiss, restaurang för frukost, lunch och middag.

Här finns en pool på 120 m² med djup från 30 - 140 cm som är öppen från mitten av april - slutet av september/början av oktober. Gästerna kan dessutom fritt använda hotellets privata strand som är utrustad med parasoller och solstolar. Hotellets parkering är gratis i mån om plats. Mot betalning har man tillgång till fitness rum, vattenmassage, turkiskt bad, massage och tennisbanor som ligger ca. 200 meter från hotellet.

Läs mer om Hotel Acqua Novella

Frukosten serveras i form av buffé medan lunch och kvällsmaten serveras till bords. De två sistnämnda måltiderna kan gästerna välja mellan tre olika rätter och har fri tillgång till en förättsbuffé, sallad och dessert. Man väljer om man vill ha halvpension med lunch eller middag, för hela vistelsen. Standard rummen är ca. 16/18 m² och finns både med och utan balkong. De lux rummen är större (ca. 28 m²) och har alla en stor terrass på ca. 30 m². I dessa rum är det möjligt att bo upp till 4 personer.

Alla hotellets 40 rum är utrustade med telefon, minibar, satelit-TV, förvaringsbox, aircondition och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork.

FIRST MINUTE: 10 % rabatt för alla bokningar
som är bekräftade innan den 4 april 2007.

Dölj texten
 
 
search map