Semesterbostäder & hotell i Spotorno

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du kan också spendera dagarna i de vackra skogsklädda bergen, eller besöka de närliggande städerna på kusten.

Trevlig stad

Spotorno är en trevlig liten stad som ligger väster om Liguriens huvudstad Genova, placerad på kusten mellan Bergeggi och Noli, inte långt från Savona. I centrum finns ett stort utbud av restauranger och cafeér, men det är särskilt de långa sandstränderna (som sträcker sig över 2 km) och den 300 meter långa klippkusten, som varje år lockar till sig många turister.

Karta över Spotorno

Klicka på kartan här nedan för at få en överblick över staden, dess attraktioner, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Känd för...

Kullarna runt Spotorno är kända för sina vingårdar, som bland annat producerar vinet Vermentino; men även för dess fruktträd (främst aprikosträd), samt den lokala körbärslikören.

Aktiviteter

Här finns det många möjligheter för diverse sportaktiviteter såsom segling och fiske.

Läs mer om Spotorno

Handplockade semesterbostäder

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1500 semesterlägenheter i Italien, däribland ett brett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Ligurien.

Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i Celle? I sökmaskinen här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring landsorten. Drömmer du om en semester, där du kan vara helt för dig själv och bara slappna av? Då ska du överväga att hyra en hel villa i Ligurien. Det är en perfekt lösning, om ni är en större grupp som reser tillsammans - så att ni kan mysa vid poolen, i trädgården osv. utan att dela med andra gäster.

Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad i Ligurien för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Transport

Önskar du att flyga till Italien, bör du börja med att titta på förbindelser till Genova Flygplats, som ligger närmast Spotono. Inom räckvidd ligger dock också flygplatserna i Nice (Frankrike) och Turin, vilka ofta har flera förbindelser med Skandinavien

Urvalet av flygbolag och rutter ändras löpande. Därför rekommenderar vi att du söker efter aktuell information om flygförbindelser till Italien i sökmaskinen här på In-Italias hemsida. Där kan du också jämföra priser mellan alla flygbolag, som flyger till Italien.

Spotorno har en tågstation som ligger på linjen mellan Genova och Ventimiglia. Med ett byta på vägen, finns det också en förbindelse in i landet, till Turin. Vill du dock komma snabbare fram, utan att vara beroende av tidtabeller, rekommenderar vi dig att hyr en bil på flygplatsen. 

 

Utlfykter

Det finns mycket att se i området i form av både natur och kultur, om du inte vill spendera hela dagarna på stranden, eller vid poolen. Lite längre ner längs kusten hittar du till exempel "Le Grotte di Borgio Verezzi", Italiens kanske vackraste underjordiska grottor, som är kända för dess vacka färger. 

För resenärer som reser med barn, kommer ett besök på badlandet Le Caravelle säkert också uppskattas. Det ligger vid Ceriale, och består av 80.000 m² roliga uppleveser för vattendjur.

Det är naturligtvis också optimala förutsättningar för att utforska områdets vingårdar, och du bor inom avstånd till det erkända vindistriktet Langhe.

Lokala länkar

Stadens egen hemsida hittar du här (på italienska)

Dölj texten
 
 
search map