Omdömen från Locanda del Borgo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Locanda del Borgo

Läs personliga omdömen av Locanda del Borgo som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Locanda del Borgo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Harmonisk miljö

Boendet var städat, bra frukost, trevlig personal som kunde bra engelska. Utsikten var fantastisk med berg, vingårdar o havet som utsikt. Få gäster vid denna årstid som passade ossbra. Nära till tågstation så det va lätt att tas sig till cinque terres. Du fick mkt för pengarna och en mkt avkopplande semester som jag kommer att rekommendera till andra

Cinque Terre som semester-destination

Fantastisk utsikt, vi gjorde två vandringsetapper o startade i norr där den första vandringen tog två timmar men det va det värt pga av den vackra utsikt, den andra vandringen tog en timme, de andra vandringar ner till söder var tyvärr stängda. Bra årstid oktober månad att åka då det va 20 grader, få turister.

Locanda del Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Locanda del Borgo
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Internetet va inte det bästa men det visste vi innan vi beställde resan
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevligt rum

Fint, trevligt och stort rum, vi hade tur och fick det enda med balkong. Vi var där när det var mycket varmt, så vi nyttjade varken trädgård eller spa. Ligger lite uppe från stan, men annars bra läge. Lite enformig frukost till 5 övernattningar, men superbra middag i restaurangen. Ett råd skulle vara att ställa fram kvällens meny, så att man ser vad som erbjuds.

Cinque Terre som semester-destination

Båttur mellan de små städerna är klart värt det. Lucca är trevlig på en varm dag.

Locanda del Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda del Borgo
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra övernattning nära stationen

Övernattade 3 nätter på Locando del Borgo i september 2013. Lugnt, fint ställe. Rent och fint. Trevlig och tillmötesgående personal. Vi kunde önskat oss lite större urval till frukost. Lite högt pris, men annars fint.

Locanda del Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda del Borgo
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Peter med familj från Bålsta i Sverige bodde på Locanda del Borgo i Sestri Levante från den 27. till den 29. juni 2009.

Hej! Loganda Borgo hade mycket serviceminded personal. Hotellet i sig låg lite illa till då det var rätt mycket trafik utanför o det var långt till centrum. Sängarna var jätte hårda och duschen mycket liten, men det var rent och fräscht. Det passar kanske mer för yngre folk på jakt efter lite mer party än vad en barnfamilj söker. Men tidigare i veckan bodde vi tillsammans med familjen Johan Blomberg på Aia Vecchia di Montalceto. Det var helt sagolikt! Superbra ställe och personal. Läget var jättebra för att nå de mesta i Toscana. Biluthyrningen hos Maggiore gick väldigt bra det med! Dieselbilen drog mycket mindre bensin än vi räknat med! Vi fick en Alfa Romeo - wagon, som de sa, o vi fick plats med en stor resväska + 2 mindre och en förpackning golfklubbor! Tack och vi kommer definitivt att anlita er även i fortsättningen och rekommendera er för våra vänner! Jag kan rekommendera ha lite mer information om golfbanor på er hemsida. Det ligger en i Saturnia, Terme di Saturnia Spa´s golfbana, som jag kan starkt rekommendera!! Från Aia Vecchia tog det ca 1 tim och 45 min dit på mycket krokiga vägar men det var det värt!!!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Jan-Anders med sällskap rån Borenberg i Sverige bodde på Locanda del Borgo i Sestri Levante från den 30. juni till den 4. juli 2008.

Hej!Först - tack för trevligt bemötande från er på In-Italia! Vi är helnöjda med er hjälp.Vår vistelse blev mycket lyckad. Avsikten var i första hand att besöka Cinque Terre för att vandra och uppleva allt det vackra och vi blev helnöjda. Helst hade vi givetvis velat bo närmare eller tom i någon av byarna i området men det var inte möjligt när vårt besök var planerat.Locando del Borgo blev då ett bra alternativ för oss.Ett mycket trevligt och familjärt litet ställe.Det unga värdparet var mycket tillmötesgående och gav oss tips om allt möjligt.Pratade bra engelska.Servicen var god och det var rent och snyggt.Vi fick utsökta frukostar och kunde även få våra kaffetermosar fyllda varje morgon.Tyvärr var deras kök stängt för middagar när vi var där.Problem med en spis var orsaken.Vi reste dit med Ryanair via London till Genoa.Tog sedan tåget (ca 1,45 till Sestri Levante) som hade gaska täta avgångar.Från Riva Trigoso (stationen mycket nära boendet) åkte vi till och från våra vandringar i Cinque Terre.Vandringarna var ganska krävande i den 30-35 gradiga värmen.Gaska enkelt mellan de sydligast byarna men tuffare,brantare och längre mellan de nordliga.Det var dock mödan värt och vi upplevde fantastiska scenerier.Härligt också att kunna både ta paus och avsluta vandringarna med bad i det fantastiskt klara medelhavsvattnet.Vi hann tyvärr inte se så mycket av Sestri Levante.På värdparets rekommendation gick vi dock ner till den trevliga lilla strandgatan vid Riva Trigoso ett par kvällar och åt god och billig mat på de lokala restaurangerna.Vandring på ca 15-20 minuter.Få turister men mycket livlig aktivitet från den lokala befolkningen när kvällen blev sen.Förutom Cinque Terre besökte vi Portofino.Vi tog tåget till Rabello och båt vidare till den mycket vackra hamnen i Portofino.Därifrån gjorde vi dels den korta vandringen ut till den södra klippudden och tillbaka.Sedan beslutade vi att vandra över bergen tillbaka mot Santa Margeritha.Tuff vandring då det var mycket stigning och väldigt varmt.Men efter 1 timmas vandring uppåt fick vi tyvärr inte fortsatta på den tänkta leden pga att det förekommit ras.Vi fick i stället välja en tidigare väg ner i en smal dalgång.Tog sedan lokalbussen till Santa Margeritha och efter ett bad tåget tillbaka till Riva Trigoso.En nyttig information är att tågstationen i Riva Trigoso är obemannad.Man får köpa biljetter i en automat där det bara finns info på italienska.Men efter några försök lär man sig fixa biljetterna.Det gå att betala både med sedlar (tom ?20) och mynt och automaten ger växelpengar tillbaka.Vi rekommenderar verkligen ett besök i området och gärna också Locando del Borgo.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Annica med sällskap från Tenhult i Sverige bodde på Locanda del Borgo i Sestri Levante från den 5. till den 9. maj 2008.

Ja, mycket trevligt och vackert! Fräscht och mycket god service.Rekommenderar båda ställena. Vi är mycket nöjda

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map