Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Locanda del Borgo

Pris från per pers.
Rum Manarola
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Locanda del Borgo är ett litet men trevligt hotell som ligger fint i utkanten av Sestri Levante, bara cirka 5 minuters bilresa från centrum. Det finns endast fem rum och tågstationen Riva Trigoso ligger precis bredvid, så man kan köra till de små mysiga byarna i Cinque Terre på bara ca. 30 minuter.

Inte bara ett rumsnummer

Stället ägs av det mycket sympatiska unga paret Barbara och Marcello, som gör deras yttersta för att man ska känna sig som hemma, och samtidigt säkrar att man aldrig blir "ett nummer" som ofta är tillfället med lite större hotell.

Läs mer om Locanda del Borgo

Speciell atmosfär

De köpte bygganden som en ruin och har sedan dess lagt ner både pengar och sin själ i att skapa denna lilla locanda med stor vikt på detaljer. Själva marken är på hela 3000 m², som huvudsakligen består av vinmarker, där man är mer än välkomnmen att gå en tur, för att insupa den alldeles speciella atmosfären som finns här.

Besök de 5 byarna - Cinque Terre

Locanda del Borgo ligger på den gamla huvudvägen Via Aurelia, men sedan motorvägen anlagts, används den uteslutande för lokal trafik och därför behöver man inte räkna med något speciellt trafikbuller. Istället är det lätt att ta sig till både centrum av Sestri Levante, men också till många andra attraktioner, som präglar denna del av Ligurien. Bland annat ligger tågstationen Riva Trigoso ligger precis bredvid, så man kan köra till de små mysiga byarna i Cinque Terre på bara cirka 30 minuter.

Lokala specialiteter i restaurangen

Det finns gott om många bra restauranger uppe i bergen, fråga gärna Barbara och Marcello om tips och råd, för de flesta finner man inte på egen hand. Men det är också möjligt att äta på Locanda del Borgo, där man hittar värdparet själva i köket när de trollar fram lokala specialiteter baserade på färska råvaror och primörer.

Jacuzzi och bastu

På stället finns en mindre parkeringsplats, en möblerad terrass med parasoll, reception och restaurang (endast öppen för ställets gäster), precis som det finns några cyklar man som gäst kan använda om man vill ta en tur till vattnet (ca. 1 km i stadsdelen Riva Trigoso eller ca 2,5 till centrum av Sestri Levante). Man finner dessutom jacuzzi och bastu som är tillgängligt från april till september.

Rummens inredning

Det finns endast 5 rum, som alla är namngivna efter de fem byarna i Cinque Terre området. Två av rummen är placerade i det lilla självständiga huset, medan de tre andra ligger på andra vånigen. Alla rummen är verkligen fint inredda och är alla utrustade med telefon, satellit-TV, förvaringsbox, internet-uppkoppling, minibar samt badrum med WC, dusch och hårfön. Det största av rummen, Manarola, har två extra sängar, så här finns det plats för 4 personer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Hotel Leopold

Moneglia

Casa Santi

Pietra Ligure

search map