Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Locanda del Borgo

 
Locanda del Borgo är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda del Borgo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sestri Levante här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Locanda del Borgo är ett litet men trevligt hotell som ligger fint i utkanten av Sestri Levante, bara cirka 5 minuters bilresa från centrum. Det finns endast fem rum och tågstationen Riva Trigoso ligger precis bredvid, så du kan köra till de små mysiga byarna i Cinque Terre på bara ca. 30 minuter.

Inte bara ett rumsnummer

Stället ägs av det mycket sympatiska unga paret Barbara och Marcello, som gör deras yttersta för att du ska känna dig som hemma, och samtidigt säkrar att du aldrig blir bara "ett nummer" som ofta är vanligt på de lite större hotell.

Läs mer om Locanda del Borgo

Här råder en speciell atmosfär

Barbara och Marcello köpte byggnaden som mer eller mindre en ruin och har sedan dess lagt ner både pengar och sin själ i att skapa denna lilla locanda med stor vikt på detaljer. Själva marken är på hela 3000 m², som huvudsakligen består av vinmarker, där du är mer än välkommen att gå en tur, för att insupa den alldeles speciella atmosfären som finns här.

Besök underbara Cinque Terre

Locanda del Borgo ligger på den gamla huvudvägen Via Aurelia, men sedan motorvägen anlagts, används den uteslutande för lokal trafik och därför råder här inget direkt trafikbuller. Istället har du en fördel att det är lätt att ta sig till både centrum av Sestri Levante, och flera andra sevärda platser som präglar just denna underbara del av Ligurien. Bland annat ligger tågstationen Riva Trigoso precis bredvid, så att du kan besöka de små mysiga byarna i Cinque Terre på bara ca 30 minuter.

Lokala specialiteter i restaurangen

Det finns gott om många bra restauranger uppe i bergen, fråga gärna Barbara och Marcello om tips och råd, för de flesta finner du inte på egen hand. Men det är också, bekvämt nog, möjligt att äta på Locanda del Borgo, där det är värdparet själva som står i köket och trollar fram lokala specialiteter baserade på färska råvaror och primörer.

Jacuzzi och bastu

På stället finns en mindre parkeringsplats, en möblerad terrass med parasoll, reception och restaurang (endast öppen för ställets gäster), precis som det finns några cyklar du kan använda om du vill ta en tur till vattnet (ca. 1 km i stadsdelen Riva Trigoso eller ca 2,5 till centrum av Sestri Levante). Här finns dessutom jacuzzi och bastu som är tillgängligt från april till september.

Rummens inredning

Det finns endast 5 rum, som alla är namngivna efter de fem byarna i Cinque Terre området. Två av rummen är placerade i det lilla självständiga huset, medan de tre andra ligger på andra vånigen. Alla rummen är verkligen fint inredda och är alla utrustade med telefon, Sat-TV, förvaringsbox, internet-uppkoppling, minibar samt badrum med WC, dusch och hårfön. Det största av rummen, Manarola, har två extra sängar, så här finns det plats för 4 personer.

Rummen på Locanda del Borgo

Dölj texten
 
 
search map