Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Vis à Vis

Denna utsikt säkrade Hote Vis à Vis andraplatsen i kategorin "Världens vackraste utsikter" Pool med utkik till den klippiga kusten Utsikten är som att sitta i ett vykort Junior Suite med två balkonger
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Vis à Vis lever upp till riktigt många önskningar om ett bra läge och en hög servicenivå. Å ena sidan bor du mitt i staden, å andra siden mitt i naturen. Men hur kan det gå till? Jo - hotellet ligger nämligen uppe på en frodig backtopp, hävd över centrum av Sestri Levante. Och med en hiss och 200 meters promenad senare, står ditt mitt på den stämningsfulla handelsgatan i Sestri Levante. Väljer du att sväng till vänster, dyker sandbukten Baia del Silenzio upp med all sin idyll.

En placering mitt i smeten

Du kommer med säkerhet inte att använda din bil under semestern. Ja, du kan faktiskt till och med ankomma med offentlig transport genom att landa i Pisa eller i Milano, och sedan ta tåget till Sestri Levante, för att sedan gå de sista 700 meterna till hotellets hiss från gatuplan. Du kan dessutom gå till färjeläget, där du kan ta båten till Santa Margherita Ligure och byarna i Cinque Terre. Du kan också knyta på dig vandringskängorna och ta den vackra turen från Sestri Levante till Punta Manara, som både bjuder på panoramautsikter, samt stigar som är gratis och mindre befolkade än de i själv Cinque Terre. Slutligen kan du från hotellet gå ner till centrum och till de två karaktäristiska sandbukterna som staden är så känd för. Och om du har tur, så kan det vara så att du är här under den årliga H.C. Andersen-festivalen, som i regler tar plats i maj månad. Den danska äventyrsförfattaren bodde nämligen i Sestri Levante under sina resor i Italien.

Läs mer om Hotel Vis à Vis

Plaska dig genom dagen och njut vid poolen

Poolen är bland de större dragplåsterna på hotellet. I den ena enden finns en barnavdelning i två olika djup. Och glöm inte att njuta av olivträden och rosmarinbuskarna - för att inte tala om utsikten ner längs kusten mot Santa Margherita Ligure och Portofino. Får lust till havsvatten, så har hotellet ett avtal med en privat lido i Cavi, cirka 3 km bort. Hotellet erbjuder gratis shuttle-service dit, och har valt Cavi för att här också är mycket vackert - och för att där är färre besökare än på stränderna i Sestri Levante.

Välmående i SPA:et

Behöver din kropp och själ lite kärleksfull behandling, har du också möjlighet att besöka wellness-centret Giunone. Här finns både turkiskt bad, skönhetsbehandlingar, massagerum och en avdelning där du kan samla tankarna efter behandlingarna.

Hela två restauranger att välja emellan

Ristorante Olimpo kan du tappa andan över den makalösa utsikten över Medelhavet och Sestri Levante. Själva utsikten på motsatt sida är lika vacker över de vackra gröna bergen. Du kommer att uppskatta de stora fönstren i restaurangen - för de innebär att du har utsikt åt alla håll. Köket håller en hög nivå och servicen är på topp. Lokalen används både till frukost (buffé), lunch och middag. Om du gärna vill äta i nivå med havet, så lägg ett besök på deras andra restaurang Ristorante Portobello nere i sandbukten Baia del Silenzio. Här kan du naturligtvis också nöja dig med att avnjuta en drink medan du njuter över utsikten mot den stilla bukten.

Läs om rummen på Hotel Vis à Vis

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map