Omdömen från Hotel Villa Agnese

 
Hotel Villa Agnese är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Agnese är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sestri Levante här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Agnese

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Agnese som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Agnese. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Margaretha och familj från Jönköping i Sverige bodde på Hotel Villa Agnese i Sestri Levante från den 9. till den 13. juli 2012.

Hotellet var i sin helhet mycket fräscht och allt var mycket genomtänkt, designat och vackert. Vi fick en liten ”lägenhet”, bestående av två rum, på bottenvåningen, med uteplats, så som vi önskat. MEN problemet var att det luktade mycket illa i vårt rum. Det luktade mycket, mycket starkt av unken lukt, fukt och mögel. Vi påtalade detta och killen förstod vårt påpekande. Vi förstod att de var medvetna om detta bekymmer, eftersom de ställt in luktborttagningsmedel, olika dofter, i rummet. Men tyvärr hjälpte dessa åtgärder endast till en liten del. Vi fick låta fönster och dörrar stå på vid gavel hela dagarna. Även städpersonalen öppnade ut och luftade när vi inte var inne. Allt i rummet lakan, etc kändes fuktigt. Något byte av rum var inte möjligt. Detta problem gjorde att hotellets fräschhet tyvärr inte kändes för oss. Vi förstod att fukten kom från golven, grunden.

Tyvärr var det inte så lätt att få tag i något matställe i närheten av Villa Agnese, varken dagtid eller kvällstid, dagtid var vi förstås ute på aktiviteter. Det fanns ett litet matställe, 5 minuters gångväg, men ursäkta uttrycket, det kändes riktigt risigt och ofräscht. Det satt några personer inne i en varm lokal och åt, vi besökte matstället en gång. Det var bil som gällde på kvällarna för att fixa något att äta.
Det som dock var mycket bra för vår del, var närheten till tennisbanan, vilken vi nyttjade varje kväll.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Ligurien

search map