Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Villa Agnese

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Agnese får höga betyg av sina besökare. Mycket beror på den fina miljön och att atmosfären andas en aning lyx blandat med romantik. Här finns ett fint poolområde och solterrass där du kan koppla av på din semester. Rummen är ljusa och komfortabla och läget passar dig som vill ha en bra utgångspunkt.

Skön stämning råder

Det råder en skön och avkopplande stämning på Villa Agnese. En plats där du kan dra dig tillbaka efter händelserika dagar. Speciellt det vackra poolområdet är uppskattat med sina parasoll och solstolar. Poolen är uppvärmd under för och eftersäsong (april, maj, september och oktober). När det blir dags för förfriskningar under dagens lopp kan du dra dig bort till uteplatsen "Gazebo" där du kan slå dig ner. Frukosten serveras som buffé inomhus eller utomhus under paviljongen i sommarmånaderna.

Från hotellet har du ca 3 km till centrum i Sestri Levante. I centrum har du ett fint utbud av barer, restauranger och butiker. Här finns även en skön strand på båda sidor bukten. Det finns matställen på lite närmre håll och med gångavstånd från hotellet.

Läs mer om Hotel Villa Agnese

Faciliteter och service

Reception och bar har öppet 24/7 vilket är praktiskt för dig som vill koppla av med något gott att dricka innan du kryper till kojs. Mot ett tillägg på plats kan de ordna lunch och lättare middag med dricka. Här finns tvättmöjligheter vilket kan vara praktiskt. Guidade turer, cykelhyra och lektioner i yoga är också något de kan ordna på förfrågan i god tid innan. Tennis finns i närheten.

Motorvägen passerar inte långt ifrån hotellet men kan inte ses då fina pinjeträd skymmer sikten, dock kan den ibland höras lite när du befinner dig utomhus.

Välj din egen favorit

Det finns olika typer av rum och önskar du balkong eller terrass/uteplats kan du välja det rum som heter superior samt juniorsuite. Samtliga rum har bekvämligheter som Wi-Fi, telefon, kassafack, aircondition, minibar och badrum med dusch samt hårtork.

Läs om rummen på Hotel Villa Agnese

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map