Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Villa Agnese

 
Hotel Villa Agnese är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Agnese är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sestri Levante här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Agnese ligger vackert sidan om den historiska Villa Pallavicino från 1700-talet. Hotellet är nytt men byggt efter lokal byggstil. Med sin centrala placering mellan de två byggnaderna ligger poolen på en solrik plats. Solstolarna inbjuder till ryggläge, standarden luktar lite av lyx och servicenivån är varm och gästfri.

Från hotellet har man endast 3 km till centrum i Sestri Levante och ännu kortare till motorvägsavfarten. Motorvägen passerar inte långt ifrån hotellet men kan inte ses då fina pinjeträd skymmer sikten, dock kan den ibland höras lite när man är utomhus. Det finns matställe på gångavstånd från hotellet så man behöver inte ta hela vägen in till Sestri Levante. Frukosten serveras som buffé inomhus eller utomhus under paviljongen i sommarmånaderna. Det finns även gratis parkering på stället.

Läs mer om Hotel Villa Agnese

Dubbelrum Standard
- De 7 standardrummen är elegant inredda och utrustade med aircondition, förvaringsbox, LCD sat-TV samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Några rum har balkong. Det är inte möjlighet att få till extra säng i dessa rum.
Dubbelrum Superior med balkong eller trädgård
- De 9 superiorrummen är elegant inredda och utrustade med aircondition, förvaringsbox, LCD sat-TV samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Dessa rum består av antingen två rum 'en suite' eller ett stort rum (dessa rum är alltså större än standard) och har antingen balkong eller trädgård. Det finns möjlighet för upp till två extra sängar i dessa rum.

Rummen på Hotel Villa Agnese

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel La Giada del Mesco

Punta Mesco, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map