Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Miramare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Baia del Silenzio, eller Stillhetens Bukt som den heter på svenska, är ren magi. Bukten med det stilla vattnet ligger vid centrum av en av Liguriens mest charmiga städer, Sestri Levante, och endast några få kilometer från det vackra naturområdet Cinque Terre. Mitt i stadens historiska centrum med de små, smala gatorna, de trevliga butikerna, caféerna och restaurangerna, hittar du det härliga boutiquehotellet Miramare. Det ligger enda nere vid stranden, och utsikten är obetalbar.

Äventyr på stranden

Under sommarmånaderna är stranden naturligtvis en av stadens stora attraktioner, och det är primärt familjer med småbarn som roar sig här, medan ungdomarna föredrar den något större stranden i Äventyrsbukten på den motsatta sidan av den lilla halvö som utgör det gamla, historiska centrumet. Dock, känns även Stillhetens Bukt som rena äventyret medan solen går ner, och du sitter med en kall drink i handen och planerar kvällens kulinariska äventyr.

Slappna av i den smakfullt inredda foajén

Föredrar du att sitta inne i den trevliga foajén, blir utsikten inte bättre, och både inredning och möblering är i naturens färger för att inte ta fokus från utsikten. Foajén har också ett litet bibliotek, samt en "öppen spis" som ger en särskild stämning, om du kommer utanför högsäsongen då Sestri Levante också har mycket att bjuda på. Hotel Miramare är ett av få hotell som är öppet året runt, och även på en kylig vinterdag kommer du känna dig hemma på detta trevliga hotell.

Mat och dricka...

Hotellet har också en välsorterad bar, där du kan njuta av ett gott glas vin eller en kall drink efter dagens alla upplevelser, och under sommarmånaderna kan du njuta av din middag på ställets egen restaurang. I lågsäsong är det endast några få minuters promenad till några av stadens övriga top-restauranger som håller öppet året runt till stadens lokalinvånare, som alla värdesätter god mat.

En god natts sömn

Hotel Miramare är inrättat i flera sammanhängande byggnader och har 2 hissar. Det betyder att inredningen och gångsystemet i vissa fall liknar en labyrint, men du ska inte vara rädd för att gå vilse!

Hotellet har totalt 35 rum i olika kategorier och storlekar, men alla är nyinredda i en mycket smakfull stil och är hållna i samma exklusiva färgskala som resten av hotellet; vit, sand, brun och svart. Det finns rum med utsikt till de små smala gatorna, andra har utsikt till en intern gård, medan de bästa rummen har utsikt mot havet. Några av rummen har också mindre balkonger. Alla rum har TV, Wi-Fi, kassafack, minibar, telefon, luftkonditionering och badrum med dusch eller badkar.

Läs om rummen på Hotel Miramare

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map