Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Grande Albergo

Hotellets hall Restaurangen på Grande Albergo Restaurangen på Grande Albergo Restaurangen på Grande Albergo Bar Jolly Bar Jolly Frukostbuffé Junior Suite Junior Suite Junior Suite Junior Suite Deluxe-rum Superior-rum Deluxe-rum Deluxe-rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta klassiska och stilrena hotell ligger mitt i stämningsfulla Sestri Levante. Maken till bättre placerat hotell får du länge leta efter: Det är nämligen endast ca 20 meter till stranden Baia delle Favole, som ligger på den andra sidan av gatan, ca. 150 meter från stadens livliga och stämningsfulla handelgata och endast ca. 500 meter till tågstationen som smidigt nås till fots. Läget innebär att du har det mesta inom lagom avstånd.

Takterrass och poll med panoramavy

På hotellet finns faciliteter som bar, hiss, paviljong och pool med panorama utsikt uppe på takterrassen, som ligger på på 6:e våningen. Härifrån kan du se ut över havet och den fashionabla fiskeläget Portofino samt det bakomliggande bergen med samma namn. Uppe på takterrassen finns även en bar som är öppen några timmar under dagens lopp. Till sist finns det möjlighet till parkering där du betalar ett tillägg i högsäsong.

Läs mer om Hotel Grande Albergo

Restaurang och frukostmatsal

Frukosten serveras som buffé i restaurangen. Det finns även möjlighet att inta frukosten utomhus när vädret tillåter. I restaurangen som även är öppen för utomstående kan man äta a la carte eller pizza.

Möjligt att boka strandservice

.
Framför hotellet på stranden Baia delle Favole, som fått sitt namn efter H.C. Andersen är det möjligt att boka strandservice, d.v.s. solstolar och parasoll. Hotellet har ett rabattavtal med stranden Bagni Grande Albergo. Strandservice bokas på förhand och betalas på plats.

Olika typer av rum

Hotellet består av 68 fina och välmöblerade rum. Det finns olika typer av rum på hotellet där du bl.a kan välja med balkong och delvis utsikt över havet. De är utrustade med Wi-Fi, aircondition, Sat-TV, kassafack, minibar, badrum med dusch/kar och hårtork samt slippers.

Läs om rummen på Hotel Grande Albergo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

Relais del Maro

Borgomaro

Locanda del Borgo

Sestri Levante

search map