Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Grande Albergo

Pris från per pers.
Hotellets hall Restaurangen på Grande Albergo Restaurangen på Grande Albergo Restaurangen på Grande Albergo Bar Jolly Bar Jolly Frukostbuffé Junior Suite Junior Suite Junior Suite Junior Suite Deluxe-rum Superior-rum Deluxe-rum Deluxe-rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta klassiska och stilrena hotell ligger mitt i stämningsfulla Sestri Levante. Maken till bättre placerat hotell ska man leta länge efter: Det är endast 20 meter till stranden Baia delle Favole, som ligger på den andra sidan av gatan, ca. 150 meter från stadens livliga och stämningsfulla handelgata och endast ca. 500 meter till tågstationen som smidigt nås till fots.

Efterfrågade faciliteter, där ibland panoramisk pool
Hotellet består av 68 fina och välmöblerade rum, eleganta uppehållsrum och faciliteter som bar, hiss, paviljon och pool med panoramisk terrass uppe på takterrassen på 6:e våningen. Härifrån kan man se ut över havet och se den fashionabla fiskeläget Portofino samt det bakomliggande bergen med samma namn. Uppe på takterrassen finner man även en bar som är öppen i några bestämda tidsrum under dagen. Till sist finns det parkeringsplats (mot tillägg).

Läs mer om Hotel Grande Albergo

Restaurang och frukostmatsal
Frukosten serveras som buffé i restaurangen. Det finns även möjlighet att inta frukosten utomhus när vädret tillåter. I restaurangen som även är öppen för utomstående kan man äta a la carte eller pizza.

Strandservice
Framför hotellet på stranden Baia delle Favole, som fått sitt namn efter H.C. Andersen är det möjligt att boka strandservice, dvs. två solstolar och parasoll. Hotellet har ett rabattavtal med stranden Bagni Grande Albergo. Strandservice bokas på förhand och betalas på plats (prisen i den gällande period informeras vid bokning).

Läs om rummen på Hotel Grande Albergo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map