Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Giardino al Mare

 
Hotel Giardino al Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Giardino al Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sestri Levante här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Giardino al Mare ligger i utkanten av Sestri Levante, längs med vattnet med vacker utsikt över Medelhavet. Den allmänna stranden ligger nästan mitt emot hotellet (ca 50 m) medan Sestri Levantes gamla stadskärna med mysiga småbutiker och glassbarer ligger ca 500 m bort.

Härifrån är det gångavstånd till byn, tågstation (ca 200 m) och strand (ca 50 m till allmän strand); restaurang och rum med havsutsikt. Rummen och de gemensamma utrymmena är kanske inte toppmoderna, men vad gör det när det liguríska scenariot med sandstränder, charmiga shoppinggator och pastellfärgade gatuhus väntar utanför. Lägg märke till att servicen på hotellet är bra och läget i förhållande till strand och bycentrum lika bra - medan hotellets standard (t.ex. frukost och rummets inredning) ligger under medel.

Läs mer om Hotel Giardino al Mare

På hotellet hittar man förutom restaurang med klassiska liguriska rätter både en liten bar, TV-hörna och hiss. Det finns också möjlighet att parkera (på en liten låst gård bakom hotellet - mot betalning) så länge det finns plats. Djur är också välkomna (endast på rummen). Rummen ligger fördelade på två byggnader som ligger vid sidan om varandra - i huvudbyggnaden finns hiss. Järnvägen går ca 100 m bakom hotellet, men det finns en byggnad emellan som skyddar och man kan även höra trafiken från kustvägen framför hotellet.

Dubbelrum
- Dessa 13 rum har telefon, TV (med italienska kanaler), förvaringsbox, och badrum med toalett, hårtork och dusch (några med badkar). Det är ingen utsikt från de här rummen. I två av rummen finns möjlighet för en eller två extra sängar. Rummen ligger antingen i sidobyggnaden eller i huvudbyggnaden. Nio av rummen har även aircondition.
Dubbelrum med havsutsikt
- Dessa 6 rum har telefon, TV (med italienska kanaler), förvaringsbox, och badrum med toalett, hårtork och dusch (några med badkar). Det är havsutsikt från de här rummen. I två av rummen finns möjlighet för en eller två extra sängar. Rummen ligger i sidobygnaden. Fyra av rummen har även aircondition.
Dubbelrum med uteplats och havsutsikt
- Dessa 2 rum har aircondition, telefon, TV (med italienska kanaler), förvaringsbox, och badrum med toalett, hårtork och dusch (några med badkar). Det är havsutsikt från de här rummen som även har en fin uteplats och möjlighet för en extra säng. De ligger båda i huvudbyggnaden.
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
- Dessa 2 rum har aircondition, telefon, TV (med italienska kanaler), förvaringsbox, och badrum med toalett, hårtork och dusch (några med badkar). Det är havsutsikt från de här rummen som även har en fin balkong men ingen möjlighet för en extra säng. De ligger båda i huvudbyggnaden.

Dölj texten
 
 
search map