Omdömen från Hotel Due Mari

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Due Mari

Läs personliga omdömen av Hotel Due Mari som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Due Mari. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt

Vi var fem personer på semester, 2 vuxna och 3 barn. Sestri Levante är en vacker stad där man kan uppleva den genuina atmosfären med den "gamla" stranden, och den mer turistiska sidan ut mot äventyrsbukten.
Vår vistelse på Due Mari var perfekt, då vi bodde mitt i centrum, utan oväsen. Hotellet är gammalt men vackert med fina omgivningar, stora terrasser, pool och mycket mycket mer.
Allt som allt en toppensemester på ett härligt hotell med atmosfär och mycket historia.

Rekommendationer till andra gäster

Promenera till tågstationen och ta tåget en bit upp eller ner längs kusten. Ett bra sätt att utforska de närliggande små städerna för en liten peng. Men kom ihåg att stämpla biljetten i automaten på perrongen annars kostar det :-)

Hotel Due Mari
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Due Mari
Tvårumslägenhet 6 med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Ragnhild og Ivar fra Norge boede på Due Mari Appartamenti i Sestri Levante

Vi har fått verklig god hjälp av In-Italia. Tusen takk!
Sestri Levante var en charmerande liten stad med en nätt strand. Hotellet var lie upp från stranden. Den hade en stor terrasseuteområdet i flera våningar med pool på översta etaget. Servicen var trevliga och effektiva.ldig flott hotell och Grei leilighet. Endast ett litet minus var terrassen var omgiven av vallar, hög häck och därför utan Utsikt av liv och att det inte är internet i lägenheten.
Tåg går ofta till och från fem byene.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map