Semesterbostad i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Due Mari

Semesterlägenheterna ligger i mitten av bilden i den orangea byggnaden mellan de två ljusröda Havsutsikt från takterrassen Privat terrass Lägenheterna med egen terrass ligger bakom häcken till höger
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i mellan de två idylliska bukterna Baia del Silenzio och Baia delle Favole i Sestri Levante ligger Due Mari Appartamenti som tillhör grannhotellet Due Mari. Här kan du alltså välja mellan både rum och lägenheter och det fina med det hela är att även om du väljer lägenheten så kan du nyttja alla hotellets faciliteter. På hotellet har du restaurang, takterrass med saltvattenpool, barnpool (sötvatten), invändig pool och turkiskt bad samt solterrass med havsutsikt.

Fin placering mellan två sandlaguner

Du kan välja mellan olika storlekar på rummen beroende på hur många ni är som reser tillsammans. Alla rummen har privata badrum och är utrustade med Sat-TV, minibar, kassafack och hårtork. Aircondition sätts på i july och augusti.

Lägenheterna, som alla ligger på 2:a våningen (det finns hiss) har ett fint läge då de ligger i en bilfri zon och med endast ett fåtal minuters promenadavstånd från stadens hamn och shopping. Från hamnen har du båtar som tar dig till Cinque Terre och Portofino, perfekt för dig som vill göra utflykter. I Sestri Levante har du en del shoppinggator med glassbarer och trevliga restauranger med uteservering. Utöver detta så har staden både privat och offentlig strand.

Vacker utsikt över vackra omgivningar

Från hotellets takterrass, dell`Esedera har du utsikt över havet och det speciella kustlandskapet. För att ankomma till lägenheterna träder du in i byggnaden på första våningen och går sedan upp till andra våningen - men p.g.a den kuperade terrängen så vänder lägenheterna ändå ut till markplan på andra sidan. Bakom terrasserna till lägenheterna finns det en parkeringsplats.

Läs mer om Hotel Due Mari

Du har flera faciliteter

Hotelldelen har fler faciliteter som bar, reception, tvätteri (mot avgift) och garage (mot tillägg). Här finns även ett Wellnesscenter, "Le Ninfee" med inomhuspool (ut över utomhuspoolen), massage, behandlingar, turkiskt bad och motionsrum. När den utvändiga poolen stänger så öppnar den invändiga - d.v.s. det finns alltid tillgång till pool på stället. Cyklar finns att hyra efter tillgänglighet.

Du har fri WI-Fi i hela byggnaden. Notera att från ca. mitten av oktober till Jul är hotellet stängt - d.v.s. att när du bor i lägenheterna har du inte tillgång till hotellets alla faciliteter - istället är priset något lägre än i övriga perioder.

Läs om l√§genheterna på Hotel Due Mari

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map