Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Grand Hotel dei Castelli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Grand Hotel dei Castelli är "one of a kind". För vem kan konkurrera med egen halvö med stor parkanläggning och naturskapad pool mitt i centrala Sestri Levante? Historiska Grand Hotel dei Castelli har dessutom egen panoramisk restaurang och genvägshiss som leder direkt ner till centrum och lustbåtshamnen med anslutning till både Portofino och Cinque Terre.

Allt inom räckvidd: sandstränder, centrum och tågstation

Hotellet ligger på en sluttande kulle, en panorama position ca. 300 meter från stadens sandstränder och centrum - och ca. 1½ km från tågstationen. För att komma ner till centrum kan du antingen välja att promenera genom de ringlande gatorna eller ta genvägen via hotellets privata hiss som leder rakt ner till hamnen på gatunivå. De privata sandstränderna ligger primärt i den stora västra bukten (Baia delle Favole) medan den offentliga stranden är den bildskön lilla östra bukten (Baia del Silenzio).

Läs mer om Grand Hotel dei Castelli

Storslagen park och naturens egen pool

Den storslagna parkanläggningen mäter hela 18.000 m² och består av uråldriga träd (bl.a. oliv och barr), romantiska terrasser, historieberättande statyer samt ett stigsystem som leder bort till en hiss (ca. 300 m från huvudbyggnaden) som leder ner till den naturliga bassängen. Notera att du endast kan ta dig ner till hotellet bassäng via denna hiss.

Poolen är uthuggen ur klippan och är öppen i perioden från slutet av maj till slutet av september (beroende på vädret). Här finner du ett fint natursceneri med flera klippformationer, liten (konstgjord) sandstrand samt strandbar, flera solterrasser, duschar och omklädningsrum. Solstolar, solsängar och parasoll betalas på plats om sådana önskas hyras.

Ett romantiskt hotell med fina faciliteter

Hotellet riktar sig framför allt till par på grund av de historiska och romantiska ramarna, men de många faciliteterna, den goda platsen och möjligheten för upp till två extra sängar för familjer med två barn i enstaka rum gör även stället attraktivt för romantiker med barn. Det är på tal om ett mycket fint och stämningsfullt hotell med rum fördelade i flera byggnader. På hotellet finns en trevlig bar med uppehållsrum, biljard, hiss och konferensfaciliteter.

Ställets gäster erbjuds gratis parkering vilket är ett stort plus i ett område där p-platserna är få och dyra. Notera att hotellet ligger i en miljözon, men det är tillåtet att köra till och från hotellet som gäst.

Ristorante ai Castelli

Från hotellets eleganta restaurang kan du njuta av utsikten över bukten mot Portofino med den karakteristiska Monte Portofino-berget i bakgrunden. När dagen lider mot sitt slut och ljuset blir gyllene blir romantiken påtaglig. Restaurangens kök vet vad dom sysslar med när det gäller regionala rätter som präglas av fisk och skaldjur, samt en gedigen vinlista. Du kan välja att antingen äta a la carte eller välja ett halvpensionstillägg.

Notera att restaurangen till och från kan vara upptagen av bröllop eller andra privata arrangemang. Hotellets restaurang fungerar även som frukostmatsal där frukosten serveras som buffé.

Hotellet erbjuder 48 rum

Dessa ligger antingen i den historiska huvudbyggnaden med klassisk inredning eller i en nyare byggnad, som har lite större rum och mer modern inredning. Utsikten varierar från park till stad och hav och du kan välja dubbelrum med delvis havsutsikt.

Alla rum är stilrent inredda med antika möbler och är alla utrustade med minibar, Sat-TV (lcd), aircondition, förvaringsbox, wi-fi samt badrum med toalett, badkar (enstaka med dusch) och hårfön.

Rummen på Grand Hotel dei Castelli

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map