Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Bed and Breakfast Villa

 
Bed and Breakfast Villa är inte tillgänglig i dagsläget
Bed and Breakfast Villa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sestri Levante här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta lilla bed and breakfast ligger i en gammal villa från 1800-talet. Villan ligger i ett lugnt område med 15 minuters promenad till centrum av Sestri Levante samt till havet.

Framför villan hittar men en vacker, välhållen trädgård, med massor av frodiga blommor och fruktträd, som man som gäst kan njuta av. Villan är stor och fin, men då den har några hundra år på nacken, kan det inte hjälpas att den framstår som lite sliten i kanten. I själva villan bor också den mycket söta och gästfria ägaren.

Suiterummet har ingång bakom huset med en egen smal liten trädgård. Ingångsdörren leder en rakt in i ett ljust uppehållsrum, som är modernt inrett med en enkel bäddsoffa. Därutöver finns det även ett öppet kök med kylskåp, kokplattor samt mikrovågsugn, ett antikt inrett sovrum med dubbelsäng och fransk altan utöver trädgården samt ett mindre badrum med litet badkar och toalett. Detta rum lämpar sig bäst för 2 personer, men är man en familj med 2 mindre barn får man också plats.

 
 
search map