Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

B&B Da Carla

Pris från per pers.
Balkong till Dell'Olio Utsikten från B&B Da Carla 2:a våningen där rummen ligger Del Mare Del Vino Dell'Olio Övertäckt parkering
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

De tre fina rummen på B&B Da Carla ligger endast ca. 3 km från kusten och stränderna i pittoreska Sestri Levante. Här uppe i höjddragen härskar den lugna pittoreska tillvaron.

Höjddragen bakom Sestri Levante

B&B Da Carla ligger ca. 3 km från den vackra och stämningsfulla kuststaden Sestri Levante där man finner både barnvänliga sandstränder och ett stämningsfullt centrum. Stället ligger mitt i det lilla samhället San Bernardo som endast består av ett par hus, en ljusröd kyrka i ligurisk barok. Det finns också fina vandringsmöjligheter i området - det går bl.a. en stig från landsbyn San Bernardo.

Läs mer om B&B Da Carla

Andra faciliteter

Det finns gratis parkering på stället i delvis skugga under pergolan. Det finns en liten reception där du checkar in vid ankomsten. Det finns inte kylskåp på rummen men uppe i hallen finns ett gemensamt kylskåp som gästerna fritt kan använda.

Rummen på B&B Da Carla

Dubbelrum Del Vino

Vackert och välinrett rum i vinens tecken och färger. Ligger som de andra rummen på andra våningen och är utrustat med lcd satellit-TV, aircondition, wi-fi och badrum med toalett och dusch. Från fönstret har man utsikt mot havet (dock inte panoramisk havsutsikt). I detta rum finns det ej plats för extra säng.

Dubbelrum Del Mare

Vackert och välinrett rum i havets tecken och färger. Ligger som de andra rummen på andra våningen och är utrustat med lcd satellit-TV, aircondition, wi-fi och badrum med toalett och dusch. Från fönstret har man utsikt mot havet (dock inte panoramisk havsutsikt). I detta rum finns det plats för en extra säng.

Dubbelrum Dell'Olio med balkong

Vackert och välinrett rum i olivens tecken och färger. Ligger som de andra rummen på andra våningen och är utrustat med himmelsäng, lcd satellit-TV, aircondition, wi-fi och badrum med toalett och dusch. Man har vidare utgång till en lång privat balkong med utsikt till San Bernardos kyrka och områdets höjddrag. detta rum finns det plats för en extra säng. Detta rum kostar lite mer än de andra då det är lite större och har balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Celle Ligure, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel La Vigna

Moneglia, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map