Omdömen från Hotel Mare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Mare

Läs personliga omdömen av Hotel Mare som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Mare. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevlig atmosfär vid Medelhavet

Personalen på detta hotell är väldigt trevlig. De har tre unika restauranger, som erbjuder unik mat och prisnivå. Poolen är härlig och vacker, men inte för stor. Havsutsikten från rummet är fantastisk. Städningen är tipp topp. Parkering i källaren (mot en avgift) eller utanför (gratis). Rummet inkluderar handdukar till stranden, samt solsängar utan tillägg i pris. Vacker strand, djupt, fin sand. Lunchen var fantastisk i en väldigt mysig utearena.

Savona som semester-destination

Vi åkte bara in till staden en gång och blev inte begeistrade av det vi såg. Några mysiga innergårdsrestauranger fanns. Hamnområdet hade många restauranger, men vi testade inte dess då vi inte var här på kvällen.

Hotel Mare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Mare
Dubbelrum (president) m. balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map