Hotell i Savona i Ligurien

Hotel Mare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger intill den trafikerade Via Aurelia som tar dig längs med kusten, men sidan som vänder ut mot havet är som en liten oas med ett vackert poolområde som ramas in med palmer och en underbar utsikt över kusten. En lång sandstrand har du framför dig där du kan slå dig ner i en av de solstolar som finns utplacerade. När det är dags för förfriskningar kan du bege dig till baren.

En lyxigare mat-känsla

Det är inte bara Savona utan även hotellet som är känt för sin goda mat. Känner du för läckra fiskrätter ska du välja A Spurcacciun-a som är med i flera mat och vinguider där ibland Michelin. Denna har öppet lunch och middag varje dag förutom i perioden 1/1-19/5 och 8/9-31/12 då den håller stängt onsdagar. I perioden 1/4-31/10 och nere på stranden kan du äta lunch på Bagni Marea och känner du hellre för Sushi kan du titta in på Sushi Beach där det är Alessandro Danello och Alberto Tiranini som ser till att dina smaklökar blir tillfredsställda. Sushi kan du äta från den 23/5-5/9 (ej måndagar och onsdagar) och kvällstid. Eftersom hotellets restauranger är mycket omtyckta även för folk utifrån måste du förboka bord.

Under juni, augusti och halva september (beroende på väderleken) håller hotellet varje onsdag middag på stranden som du är välkommen att deltaga i. Cocktailen tar du intill poolkanten och det blir musik och dans från kl. 20.30-01.00. Att vara med på "Beach Lounge" är valfritt och du betalar på plats.

Läs mer om Hotel Mare

Upptäck dina omgivningar

Du har som sagt en bra utgångspunkt härifrån Hotel Mare, till att göra flera trevliga utflykter. Till nationalparken Cinque Terre har du ca 137 km och till älskade Portofino är det ca 82 km. Även Genova är en stad som du inte bör missa och staden bjuder på ett fint historiskt centrum och fina matupplevelser. Vänder du blicken åt andra hållet kommer du till Frankrike och dessförinnan kan du besöka kustorterna Pietra Ligure, Loano, Alassio och Imperia för att nämna några.

Åker du rakt norrut kommer du till grannregionen Piemonte som är känt för sin underbara natur och sina fantastiska viner. Från Hotel Mare tar det faktiskt inte mer än ca 40 min att med bil korsa gränsen.

Komfortabla och moderna rum

Rummen på Hotel Mare har en modern inredning och du kan välja rum med balkong och med havsutsikt. Alla rum är utrustade med aircondition, Wi-Fi, Sat-Tv, minibar och badrum med hårtork. Intill hotellet går Strada Statale Via Aurelia, så du kan förvänta dig en hel del trafik om du inte väljer ett rum ut mot havet.

Läs om rummen på Hotel Mare

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Metropol

Diano Marina, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Paradiso

Sanremo, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Il Nido

Tellaro di Lerici, Ligurien

Hotel Grande Albergo

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Villa Argentina

Riomaggiore, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Hotel Porto Roca

Monterosso

search map