Hotell i Savignone i Ligurien

Palazzo Fieschi Hotel

 
Palazzo Fieschi Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Fieschi Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Savignone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Palazzo Fieschi Hotel är ett stolt gammalt familjedrivet hotell med många traditioner och massor av historia. Den vackra byggnaden ligger mitt i Savignone, ca. 30 km från Liguriens regionshuvudstad Genova och den Italienska Rivieran (ca. 30 min med bil). Motorvägsavfarten vid Busalla ligger endast 5 km bort så detta är perfekt för ett autentiskt semester och även som övernattning på väg till Milano. Här finns gratis parkering.

Framför hotellet ligger byns centrala torg och på baksidan ligger en vacker park på 5.000 m² med fontäner, gamla träd och en fin gräsmatta. Egendommen är från 1400-talet och det har varit hotell sen 1856. Invändigt finner man en reception, bar (ingång både inifrån och utifrån), hiss, en liten takterrass, frukostsal med välvda tak och freskodekorerad restaurang var köket tillagar lokala rätter. Hotellets inredning präglas av många antikviteter som alla osar av historia.

Läs mer om Palazzo Fieschi Hotel

Rum
- De 24 rummen är alla olika inredda men alla har antikviteter från 1800-talet. Alla rum har satellit-TV, minibar, telefon och badrum med toalett, dusch eller badkar. I vissa rum är det möjligt att få två extra sängar (fyrbäddsrum= dubbelsäng + våningssäng).

Dölj texten
 
 
search map