Hotell i Sarzana i Cinque Terre

Santa Caterina Park Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Santa Caterina Park Hotel kan du koppla av efter en dag fylld med äventyr. Hotellet som är ett trestjärnigt superior har det mesta du behöver för en trivsam vistelse. Utöver detta är det endast ca 2 km (till fots) in till centrum av Sarzana där du har flera barer, restauranger och butiker av olika slag att välja mellan. Tar du bilen in får du lägga på ytterligare en kilometer.

Du bor nära en helt underbar kustremsa

Sarzana ligger ca 15-20 minuter, med bil, från kusten, beroende på trafiken förstås (ca 7,5 km). Och kör du på Via Provinciale väster ut hamnar du mellan de två omtyckta orterna Terenzano och Lerici. I närliggande La Spezia (ca 18 km bort) hittar du allt mellan himmel och jord och härifrån kan du ta både tåg och båt ut till nationalparken Cinque Terre och dess fem byar. Eftersom du bor i Liguriens södra gräns nära Toscana kan du en dag köra söderut i ca en timme och lapa sol från Forte dei Marmi's berömda sandstrand. Du når t.o.m det lutande tornet i Pisa på en dag då det är ca 62 km dit.

Läs mer om Santa Caterina Park Hotel

Koppla av med något gott

Att äta och dricka gott är en del av semestern och äter gott det gör du lätt i Ligurien. Du bor som sagt ganska nära centrum där du har ett flertal matställen att välja mellan, liksom kusten där du kan frossa i fisk och skaldjur. Bestämmer du dig för att stanna kvar på hotellet kan du besöka Ristorante del Re som du hittar intill poolen. Typiska liguriska rätter med fisk som bas (Cucina Ligure) står på menykortet, liksom olika kötträtter (Cucina della Lunigiana). Utöver denna finns här två barer som serverar allt från kaffe till goda drinkar.

Ta dig en vilodag

Det finns så mycket att se och göra, både i och runt området, men ibland kan det vara skönt att bara få varva ner. Detta kan du göra antingen i hotellets pool eller i den s.k. beauty farmen där du har turkiskt bad, bastu, emotionella duschar, kneipp, relaxzon m.m. Utomhuspoolen är som tidigare nämnt uppvärmd i lågsäsong och har en barndel så att även de yngsta resenärerna kan roa sig. Intill poolen finns solstolar och parasoll där du kan pusta ut, eller så väljer du en av de utplacerade sittmöjligheterna du hittar i trädgården. Badvakt finns i perioden juni till september.

... eller åk till stranden

Om du längtar efter sköna dopp i havet är det bara att hoppa in i bilen och köra ut till kusten. Väljer du att köra söderut och in i grannregionen Toscana har du långa sandstränder som väntar dig. Föredrar du Liguriens små badvikar går detta också bra och du har t.ex Lido di Lerici ca en kvart bort med bil.
Skulle du vilja aktivera dig finns det möjlighet till tennis ett par kilometer bort och golf (9-håls bana) har du ca 9 km från hotellet. Cykel och scooter finns att hyra, även detta ett par kilometer bort. Väl hemma igen kan du unna dig en massage eller två.

Du bor med komfort

Det finns totalt 93 rum på hotellet fördelade på 3 plan och i olika kategorier. De har alla samma faciliteter som aircondition, Wi-Fi, Sat-Tv, minibar, kassafack och badrum med hårtork. Juniorsviten har en allrumsdel. internet point finns också tillgängligt. Det går en trafikerad väg strax intill, men borde inte upplevas som störande.

Läs om rummen på Santa Caterina Park Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map